Paris Saint Germain vs Amiens – Frankrike

Hemmalaget Paris Saint Germain

Tränaren Unai Emerys PSG kommer att försöka ta tillbaka titeln i år som de förlorade förra året mot överraskningen Monaco. Titeljakten börjar mot Amiens och de kommer att försöka ta tre poäng direkt. Paris Saint Germain ser väl rustade inför den här säsongen är klara favoriter att också vinna ligan före Monaco som har tappat många bra spelare. Unai Emery får också tillgång till en väldigt bra spelare i Neymar som har gått till Paris Saint Germain från FC Barcelona för en rekordsumma.

Paris Saint Germain och Monaco var överlägsna i ligan förra säsong och det vara bara Nice som försökte göra anspråk på titeln.

Bortalaget Amiens

Amiens å andra sidan kommer att vara glada om de kan stanna kvar i högsta ligan och det blir nog deras målsättning i år. Det var riktigt dramatiskt när Amiens säkrade sin plats i den sista matchen mot Reims med ett mycket sent mål. I den här matchen förväntar dem sig inget och kommer nog att vara glada om förlusten inte blir alltför stor. Det blir stort fokus på mittfältsspelet och backlinjen om de skall klara av att få ner siffrorna idag.

Så här tänker vi

Amiens kommer inte att ta sina första poäng i den högsta ligan i den här matchen utan det är Paris Saint Germain som kommer få med sig tre poäng. Vi har hittat ett bra spel på Paris Saint Germain vinst och Amiens noll mål till oddset 1.80 hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com