Paris Saint Germain vs Amiens – Frankrike

Hemmalaget Paris Saint Germain

Tränaren Unai Emerys PSG kommer att försöka ta tillbaka titeln i år som de förlorade förra året mot överraskningen Monaco. Titeljakten börjar mot Amiens och de kommer att försöka ta tre poäng direkt. Paris Saint Germain ser väl rustade inför den här säsongen är klara favoriter att också vinna ligan före Monaco som har tappat många bra spelare. Unai Emery får också tillgång till en väldigt bra spelare i Neymar som har gått till Paris Saint Germain från FC Barcelona för en rekordsumma.

Paris Saint Germain och Monaco var överlägsna i ligan förra säsong och det vara bara Nice som försökte göra anspråk på titeln.

Bortalaget Amiens

Amiens å andra sidan kommer att vara glada om de kan stanna kvar i högsta ligan och det blir nog deras målsättning i år. Det var riktigt dramatiskt när Amiens säkrade sin plats i den sista matchen mot Reims med ett mycket sent mål. I den här matchen förväntar dem sig inget och kommer nog att vara glada om förlusten inte blir alltför stor. Det blir stort fokus på mittfältsspelet och backlinjen om de skall klara av att få ner siffrorna idag.

Så här tänker vi

Amiens kommer inte att ta sina första poäng i den högsta ligan i den här matchen utan det är Paris Saint Germain som kommer få med sig tre poäng. Vi har hittat ett bra spel på Paris Saint Germain vinst och Amiens noll mål till oddset 1.80 hos Ladbrokes

Lämna en kommentar