Paris Saint German vs Leicester – Vänskapsmatch

Hemmalaget Paris Saint Germain

Paris Saint German vs LeicesterFör Paris Saint Germain är detta sista matchen i årets förberedelser inför starten av den inhemska ligan som startar med Franska Super Cupen nästa helg.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Paris Saint Germain har redan slagit lag såsom Inter och Real Madrid så laget ser bra ut och man har också hittat en ny attack styrka.  Serge Aurier och Thomas Meunier har båda gjort mål i vänskapsmatcherna. Vem behöver Zlatan Ibrahimovic så här långt?

Tyvärr har inte alla presterat på topp och anfallaren Edison Cavani har sett håglös ut och Hatem Ben Arfa har inte lyckats speciellt bra under två vänskapsmatcher som hittils spelats.

Bortalaget Leicester

Leicester får tufft motstånd idag, det tuffaste dom kanske haft någonsin. Man lyckades spela till sig oavgjort mot Celtic genom resultatet 1-1.

Man lyckades alltså vinna eller spela oavgjort i hela 15 matcher och man vann 10 av dom. Mycket bra resultat av Leicester. Dessutom vann Leicester Preimer League mot alla odds och vad alla utom Leicester-fansen trodde.

Man börjar säsongen i mitten av Augusti men man spelar några vänskapsmatcher innan säsongen kickar igång. Match idag mot Paris Saint Germain och sen match mot Barcelona.

Så här tänker vi

Vi är rätt säkra på att PSG vinner och spelar PSG + Över2.5 mål till oddset 2.5 hos NordicBet

Vi spelar: PSG Vinner + Över 2.5 mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com