Peru vs Colombia – VM Kval

Hemmalaget Peru

Båda lagen har chans på att kvalificera sig till VM om de vinner dagens match. Peru som har väntat väldigt länge på att spela VM är säkert jättenervösa inför uppgiften. De har inte spelat VM sedan 1982 och att ta sig till VM i den här gruppen med den konkurrens från bra lag som finns i gruppen är enormt bra gjort.

Med tre raka vinster och en jämn 0-0 match mot Argentina har gjort att de är nästan klara för VM om de bara kan ta sig över den här sista matchen som vinnare. De har också varit flitiga målskyttar och i dagens match borde vi kunna få se en hel del mål.

Bortalaget Colombia

Colombia som redan kunde ha varit klara om de inte hade tappat en 1-0 ledning hemma mot Paraguay i en match som i de sista minuterna avgjordes och slutade med 2-1 till Paraguay. Ett oavgjort resultat kan nog bära till Play-Off men en förlust då är det över för Colombias del i VM kvalet.

Colombia gör bäst i att försöka skapa sina egna chanser och de har spelarna och strategin för att kunna vinna mot Peru. Men då skall dem också spela en perfekt fotboll och inte ge motståndarna chansen.

Så här tänker vi

Detta blir nog en sevärd match som betyder mycket för båda lagen. Vi tror på ett öppet spel och väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com