Peru vs Colombia – VM Kval

Hemmalaget Peru

Båda lagen har chans på att kvalificera sig till VM om de vinner dagens match. Peru som har väntat väldigt länge på att spela VM är säkert jättenervösa inför uppgiften. De har inte spelat VM sedan 1982 och att ta sig till VM i den här gruppen med den konkurrens från bra lag som finns i gruppen är enormt bra gjort.

Med tre raka vinster och en jämn 0-0 match mot Argentina har gjort att de är nästan klara för VM om de bara kan ta sig över den här sista matchen som vinnare. De har också varit flitiga målskyttar och i dagens match borde vi kunna få se en hel del mål.

Bortalaget Colombia

Colombia som redan kunde ha varit klara om de inte hade tappat en 1-0 ledning hemma mot Paraguay i en match som i de sista minuterna avgjordes och slutade med 2-1 till Paraguay. Ett oavgjort resultat kan nog bära till Play-Off men en förlust då är det över för Colombias del i VM kvalet.

Colombia gör bäst i att försöka skapa sina egna chanser och de har spelarna och strategin för att kunna vinna mot Peru. Men då skall dem också spela en perfekt fotboll och inte ge motståndarna chansen.

Så här tänker vi

Detta blir nog en sevärd match som betyder mycket för båda lagen. Vi tror på ett öppet spel och väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till hos Ladbrokes

Lämna en kommentar