Peru vs Danmark – Fotbolls-VM 2018

marocko gladPeru ställs mot Danmark direkt efter matchen mellan Frankrike och Australien. Då lagen spelar i samma grupp ska det bli spännande att se hur resultatet från matchen påverkar laget. I Danmark återfinns stjärnan Christian Eriksen och i Peru hittar vi stjärnan Yoshimar Youtun. Vinnaren i matchen gör vägen till slutspel tillsammans med Frankrike betydligt mer öppen. En förlust och VM är i princip över oavsett vem som vinner.

Hämta din välkomstbonus på 2000 kronor hos Betser

Hemmalaget Peru

Peru imponerade i kvalet och tog sig vidare trots att Sydamerika brukar beskrivas som det tuffaste kvalet av de alla. Laget gick till VM före bland annat Chile och den peruanska befolkningen firade i många dagar när avancemanget stod klart. En av lagets största stjärnor är Yoshimar Yotun, till vardags i MLS. “Yoshi” har varit en viktig kugge i det Peruanska landslaget en längre tid och styr spelet från det centrala mittfältet. En annan profil är den gamla samba-liraren Jefferson Farfan.

Bortalaget Danmark

Danmark gör comeback i VM-sammanhang för första gången på åtta år och man har framförallt två personer att tacka för detta. Tränaren Åge Hareide och mittfältaren Christian Eriksen. Malmö FF:s före detta succétränare har fortsatt framgångsvågen i Danmark och imponerade med bland annat en 4-0-seger mot Polen i kvalet. Sorgligt nog saknas dock Lord Bendtner i turneringen vilket är oerhört sorgligt. Den rubriksättande anfallaren har hittar formen i Rosenborg och hade varit en fin profil att titta på under VM.

Så här tänker vi

Danmark känns snäppet vassare och tränaren Åge Hareide har gång på gång visat att han är bäst när det gäller. I MFF och i Danmark flera gånger om. Vi tror att Danmark har något spännande på gång och tar sig vidare som grupptvåa efter Frankrike. Därför väljer vi att spela seger för Danmark till oddset 2,40 hos Betser.

Vårt speltips: Danmark vinner matchen mot Peru till oddset 2,40 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com