Peru vs Danmark – Fotbolls-VM 2018

marocko gladPeru ställs mot Danmark direkt efter matchen mellan Frankrike och Australien. Då lagen spelar i samma grupp ska det bli spännande att se hur resultatet från matchen påverkar laget. I Danmark återfinns stjärnan Christian Eriksen och i Peru hittar vi stjärnan Yoshimar Youtun. Vinnaren i matchen gör vägen till slutspel tillsammans med Frankrike betydligt mer öppen. En förlust och VM är i princip över oavsett vem som vinner.

Hämta din välkomstbonus på 2000 kronor hos Betser

Hemmalaget Peru

Peru imponerade i kvalet och tog sig vidare trots att Sydamerika brukar beskrivas som det tuffaste kvalet av de alla. Laget gick till VM före bland annat Chile och den peruanska befolkningen firade i många dagar när avancemanget stod klart. En av lagets största stjärnor är Yoshimar Yotun, till vardags i MLS. “Yoshi” har varit en viktig kugge i det Peruanska landslaget en längre tid och styr spelet från det centrala mittfältet. En annan profil är den gamla samba-liraren Jefferson Farfan.

Bortalaget Danmark

Danmark gör comeback i VM-sammanhang för första gången på åtta år och man har framförallt två personer att tacka för detta. Tränaren Åge Hareide och mittfältaren Christian Eriksen. Malmö FF:s före detta succétränare har fortsatt framgångsvågen i Danmark och imponerade med bland annat en 4-0-seger mot Polen i kvalet. Sorgligt nog saknas dock Lord Bendtner i turneringen vilket är oerhört sorgligt. Den rubriksättande anfallaren har hittar formen i Rosenborg och hade varit en fin profil att titta på under VM.

Så här tänker vi

Danmark känns snäppet vassare och tränaren Åge Hareide har gång på gång visat att han är bäst när det gäller. I MFF och i Danmark flera gånger om. Vi tror att Danmark har något spännande på gång och tar sig vidare som grupptvåa efter Frankrike. Därför väljer vi att spela seger för Danmark till oddset 2,40 hos Betser.

Vårt speltips: Danmark vinner matchen mot Peru till oddset 2,40 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com