Peru vs Nya Zeeland – VM Playoff

Hemmalaget Peru

Den här matchen kommer att avgöra vilket det trettioandra laget som går till VM i Ryssland 2018 blir. Peru är stora favoriter att vinna matchserien. Peru lyckades inte göra några mål på Nya Zeeland när den första matchen spelades på bortaplan utan matchen blev mållös.

Spela hos Bethard  och få 1250 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det finns anledning till hemmahopp för Peru som inte har förlorat på nio matcher inför den här. Men för Perus del gäller det att hitta målet för i 16 fall har de inte vunnit med fler mål än ett. Nu kan deras stjärnanfallare Paolo Guerrero inte vara med i matchen då polisen har tagit honom för kokaininnehav. Men det finns chans till att andra kan kliva fram nu.

Bortalaget Nya Zeeland

För Nya Zeelands del är det lugnare och de kan spela mer avslappnat jämfört med veckan innan. Trots att de inte fick till något mål framåt så släppte de heller inte in något.

Laget saknar stora fixstjärnor men det är ett väl organiserat lag och brukar inte förlora stort, om de förlorar. De har inte släppt in mer än ett mål på de senaste sex internationella matcherna. Tre av dessa sex lag är dessutom klara för VM och måste anses som svåra lag.

Så här tänker vi

Det är två målsnåla lag och båda lagen släpper in få mål och gör få mål. Vi tror på Nya Zeelands chanser till att släppa in få mål och ger dem ett handikapp. Vi spelar Nya Zeeland +2 mål till oddset 1.75 hos Bethard

Vårt speltips: Nya Zeeland +2 mål till oddset 1.75 hos Bethard

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com