Peru vs Nya Zeeland – VM Playoff

Hemmalaget Peru

Den här matchen kommer att avgöra vilket det trettioandra laget som går till VM i Ryssland 2018 blir. Peru är stora favoriter att vinna matchserien. Peru lyckades inte göra några mål på Nya Zeeland när den första matchen spelades på bortaplan utan matchen blev mållös.

Spela hos Bethard  och få 1250 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det finns anledning till hemmahopp för Peru som inte har förlorat på nio matcher inför den här. Men för Perus del gäller det att hitta målet för i 16 fall har de inte vunnit med fler mål än ett. Nu kan deras stjärnanfallare Paolo Guerrero inte vara med i matchen då polisen har tagit honom för kokaininnehav. Men det finns chans till att andra kan kliva fram nu.

Bortalaget Nya Zeeland

För Nya Zeelands del är det lugnare och de kan spela mer avslappnat jämfört med veckan innan. Trots att de inte fick till något mål framåt så släppte de heller inte in något.

Laget saknar stora fixstjärnor men det är ett väl organiserat lag och brukar inte förlora stort, om de förlorar. De har inte släppt in mer än ett mål på de senaste sex internationella matcherna. Tre av dessa sex lag är dessutom klara för VM och måste anses som svåra lag.

Så här tänker vi

Det är två målsnåla lag och båda lagen släpper in få mål och gör få mål. Vi tror på Nya Zeelands chanser till att släppa in få mål och ger dem ett handikapp. Vi spelar Nya Zeeland +2 mål till oddset 1.75 hos Bethard

Vårt speltips: Nya Zeeland +2 mål till oddset 1.75 hos Bethard

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar