Pittsburgh Penguins vs Nashville Predators – Stanley Cup

Hemmalaget Pittsburgh Penguins

Äntligen startar Stanley Cup finalen och finallagen var nog inte helt självklara inför säsongen även om många nu skulle säga att de trodde på Pittsburgh Penguins. Statistiken talar emot Pittsburgh Penguins då inget lag har lyckats försvara sin titel från året innan och då är väl saken klar? Nej inget är så enkelt. Pittsburgh Penguins har haft en tuff resa mot finalen och har spelat hårda matcher mot både Washington Capitals och Ottawa Senators.

Spela hos mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det positiva för Pittsburgh Penguins är att laget har riktigt bra stunder men mindre bra är de stunder de struntar i det mesta och låter motståndarna diktera villkoren. Pittsburgh Penguins börjar med två hemmamatcher och vill nog få med sig två vinster och sätta press på Nashville.

Bortalaget Nashville Predators

Nashville Predators är självklart årets utropstecken och ingen trodde inför NHL starten att laget skulle stå här i finalen mot självaste Pittsburgh Penguins. De slog ut Chicago Blackhawks och det var då folk fick upp ögonen på laget. Det är en ungt lag med många svenskar och spelar också en frejdig ishockey med mer tanke på anfall än på försvar. Hittills har det gått riktigt bra för dem och de har också slagit ut både St Louis Blues och Anaheim Ducks.

Så här tänker vi

Det blir nog en match som startar i högsta möjliga fart och som kommer att bli klart sevärd. Vi har valt att spela Nashville Predators Över 2.5 mål till oddset 2.10 hos mybet

Vårt speltips: Nashville Predators Över 2.5 mål till oddset 2.10 hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com