Polen – Litauen – Vänskapsmatch

Polen – LitauenPolen som är i bra form vill hitta tillbaka till bra form i dagens match mot Litauen inför EM-starten. Polen sista match inför uppladdningen till EM slutade inte så bra iom en förlust mot ett ungt Nederländerna skrevs resultatet till 2-1 när Georgino Wijnaldum gjorde det vinnande målet i 76de minuten.

Spela hos Betsson och får otroliga 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta avslutade en 5 matcher lång vinnar trend och kan ha skapat lite dåligt självförtroende i truppen inför det viktiga em-spelet. Idag hoppas man på en övertygande och enkel seger mot ett sämre motstånd än det Nederländerna bevisades vara. Innan förlusten i onsdags hade dom som sagt vunnit 5 raka matcher och gjort 15 mål och bara släppt in 4. Det är denna sorts form som har gjort att dom tog sig vidare till EM och faktiskt utmanade Tyskland om förstaplatsen i sin grupp. Den platsen missades med bara 1 poäng, så detta är ett lag att se upp för.

Litauen tog sig som väntat inte vidare till em spelet i Frankrike. Dom slutade näst sist med bara 10 inspelade poäng på lika många matcher så var det ett ganska magert spel som de lyckades prestera. Vi tror att Polen kommer att dominera matchbilden och har hittat ett spel på Polen -1 Handicap till oddset 1.7 hos Betsson

Vi spelar: Handicap -1 Polen hos Bettson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com