Polen – Litauen – Vänskapsmatch

Polen – LitauenPolen som är i bra form vill hitta tillbaka till bra form i dagens match mot Litauen inför EM-starten. Polen sista match inför uppladdningen till EM slutade inte så bra iom en förlust mot ett ungt Nederländerna skrevs resultatet till 2-1 när Georgino Wijnaldum gjorde det vinnande målet i 76de minuten.

Spela hos Betsson och får otroliga 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta avslutade en 5 matcher lång vinnar trend och kan ha skapat lite dåligt självförtroende i truppen inför det viktiga em-spelet. Idag hoppas man på en övertygande och enkel seger mot ett sämre motstånd än det Nederländerna bevisades vara. Innan förlusten i onsdags hade dom som sagt vunnit 5 raka matcher och gjort 15 mål och bara släppt in 4. Det är denna sorts form som har gjort att dom tog sig vidare till EM och faktiskt utmanade Tyskland om förstaplatsen i sin grupp. Den platsen missades med bara 1 poäng, så detta är ett lag att se upp för.

Litauen tog sig som väntat inte vidare till em spelet i Frankrike. Dom slutade näst sist med bara 10 inspelade poäng på lika många matcher så var det ett ganska magert spel som de lyckades prestera. Vi tror att Polen kommer att dominera matchbilden och har hittat ett spel på Polen -1 Handicap till oddset 1.7 hos Betsson

Vi spelar: Handicap -1 Polen hos Bettson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar