Polen vs Colombia – Fotbolls-VM 2018

colombia jamesHade du frågat fotbollspubliken om Colombia och Polen skulle spela ett krismöte om att vara kvar i turneringen i omgång två hade du inte fått många med sig. Även om gruppen har räknas som VM:s mest öppna måste Polen och Colombia ändå på förhand ha ansetts vara stora favoriter. Nu drabbar lagen samman i söndagens sista match och det är en väldigt spännande drabbning vi har framför oss.

Hämta din välkomstbonus hos Betser idag

Hemmalaget Polen

Polen förlorade lite överraskande premiären mot Senegal efter en ganska svag insats. Visst blev det mer fart på laget efter det sena reduceringsmålet men det var så dags efter en väldigt svag insats fram tills dess. Visst har man Lewandowski men när han inte presterade såg den polska offensiven ganska uddlös ut. Nu ställs man mot en svår motståndare i form av Colombia som också är ute efter revansch efter förlusten mot Japan.

Bortalaget Colombia

Kvartsfinalisterna från 2010 drog bort sig ett rött kort efter bara några minuter mot Japan och fick därför spela en man mindre i 87 minuter. Laget siktar nog knappast på att göra om samma misstag även om syndabocken naturligtvis är avstängd inför drabbningen mot Polen. Vi får hoppas att det inte går lika illa som för Andrés Escobar som 1994 efter ett självmål blev mördad i Medellin.

Så här tänker vi

Polen mot Colombia känns som en väldigt oviss match där båda lagen är väldigt starka. Båda lagen behöver seger vilket innebär att ingen av lagen kommer våga gå bort sig. Vi tror på en tät och jämn match där båda lagen spelar ut varandra. Därför väljer vi att spela oavgjort till oddset 3,40 hos Betser.

Vårt speltips: Matchen mellan Polen och Colombia slutar oavgjort till oddset 3,40 hos Betser.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com