Polen vs Portugal – EM

Hemmalaget Polen

Polen vs PortugalDet blev verkligen inte lätt för Polen att ta sig vidare men till slut tog man sig till kvartsfinal när man lyckades slå Schweiz i en tät och spännande match.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Polen dominerade den första halvleken med fint passningspel och starkt tryck framåt i matchen som spelades i Lördags. Man tog också helt välförtjänt ledningen när Jakub Blaszczykowski gjorde 1-0 före halvtidsvilan. I andra halvlek såg Schweiz ut som ett helt annat lag och då spelade Schweiz riktigt bra fotboll. Spelare som Haris Seforovic, Xherdan Shaqiri och Breel Embolo tryckte på för att utjämna i matchen. Till slut släppte Polen in ett mål och matchen fick avgöras till Polens fördel på straffar.

Bortalaget Portugal

Portugal har sin egen superstjärna i Cristiano Ronaldo som inte har fått målskyttet att lossna. Han fick dock göra 1 mål mot Ungern som slutade 3-3 i gruppspelet. Däremot betyder Cristiano Ronaldo mycket för sitt Portugal eftersom att han tar ansvar lite djupare på plan om det behövs och spelar upp bollen.

För övrigt ser det lite magert ut där den enda som har presterat relativt bra under vissa korta stunder är Nani så Portugal behöver verkligen spela upp sig då man möter ett bra Polen.

Så här tänker vi

Ett Portugal på dekis och ett framåt Polen, vi tror att Polen tar sig vidare och spelar vinst för Polen till oddset 4.00 hos NordicBet

Vi spelar: Vinst för Polen hos NordicBet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com