Polen vs Portugal – EM

Hemmalaget Polen

Polen vs PortugalDet blev verkligen inte lätt för Polen att ta sig vidare men till slut tog man sig till kvartsfinal när man lyckades slå Schweiz i en tät och spännande match.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Polen dominerade den första halvleken med fint passningspel och starkt tryck framåt i matchen som spelades i Lördags. Man tog också helt välförtjänt ledningen när Jakub Blaszczykowski gjorde 1-0 före halvtidsvilan. I andra halvlek såg Schweiz ut som ett helt annat lag och då spelade Schweiz riktigt bra fotboll. Spelare som Haris Seforovic, Xherdan Shaqiri och Breel Embolo tryckte på för att utjämna i matchen. Till slut släppte Polen in ett mål och matchen fick avgöras till Polens fördel på straffar.

Bortalaget Portugal

Portugal har sin egen superstjärna i Cristiano Ronaldo som inte har fått målskyttet att lossna. Han fick dock göra 1 mål mot Ungern som slutade 3-3 i gruppspelet. Däremot betyder Cristiano Ronaldo mycket för sitt Portugal eftersom att han tar ansvar lite djupare på plan om det behövs och spelar upp bollen.

För övrigt ser det lite magert ut där den enda som har presterat relativt bra under vissa korta stunder är Nani så Portugal behöver verkligen spela upp sig då man möter ett bra Polen.