Portugal vs Estland – Vänskapsmatch

Hemmalaget

Portugal vs EstlandPortugal spelade inte bra mot England i Torsdags men å andra sidan spelade inte England bra heller. Inget av lagen då verkade intresserade av att vinna och det enda värt att notera var en utvisning på Bruno Alves för en spark mot Harry Kane. Chris Smalling gjorde det vinnande målet. Besökande Portugal lyckades inte skjuta ett enda skott på mål utan sin viktiga spelare Cristiano Ronaldo. Det verkar som m an ånyo måste lita på Cristiano Ronaldo under detta mästerskap. Idag tror vi att Cristiano Ronaldo åter spelar och då blir laget Portugal mångdubbelt farligare utan honom.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det har vunnit utan Cristiano Ronaldo när man slog Norge med 3-0  men man har också lyckats förlora 3 av sina sista 6 matcher. När man förlorade med 1-0 mot Ryssland och shockförlusten mot Bulgarien hemma och sedan även nyss nämnda förlust mot England.

Bortalaget

Estland ska inte ha mycket att sätt emot ett lag som Portugal och vi räknar inte heller med någon skräll idag. Man har bara vunnit 1 match av 6 och man har förlorat mot lag som Serbien och Lettland, lag man kan slå när man är i bättre form.

Så här tänker vi

Vi tror att Portugal gör minst 2 mål idag och spelar Handicap -1 Portugal till oddset 1.53 hos comeon

Vi spelar: Handicap -1 Portugal hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar