Portugal vs Estland – Vänskapsmatch

Hemmalaget

Portugal vs EstlandPortugal spelade inte bra mot England i Torsdags men å andra sidan spelade inte England bra heller. Inget av lagen då verkade intresserade av att vinna och det enda värt att notera var en utvisning på Bruno Alves för en spark mot Harry Kane. Chris Smalling gjorde det vinnande målet. Besökande Portugal lyckades inte skjuta ett enda skott på mål utan sin viktiga spelare Cristiano Ronaldo. Det verkar som m an ånyo måste lita på Cristiano Ronaldo under detta mästerskap. Idag tror vi att Cristiano Ronaldo åter spelar och då blir laget Portugal mångdubbelt farligare utan honom.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det har vunnit utan Cristiano Ronaldo när man slog Norge med 3-0  men man har också lyckats förlora 3 av sina sista 6 matcher. När man förlorade med 1-0 mot Ryssland och shockförlusten mot Bulgarien hemma och sedan även nyss nämnda förlust mot England.

Bortalaget

Estland ska inte ha mycket att sätt emot ett lag som Portugal och vi räknar inte heller med någon skräll idag. Man har bara vunnit 1 match av 6 och man har förlorat mot lag som Serbien och Lettland, lag man kan slå när man är i bättre form.

Så här tänker vi

Vi tror att Portugal gör minst 2 mål idag och spelar Handicap -1 Portugal till oddset 1.53 hos comeon

Vi spelar: Handicap -1 Portugal hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com