Portugal vs Frankrike – Oddstips Fotbolls-EM

Portugal och Frankrike gör upp i en rafflande duell i ”Dödens Grupp”. Det är minst sagt en öppen historia där pressen ligger på Portugal som behöver seger för att garanterat ta sig vidare. Att då ställas mot den regerande världsmästaren Frankrike som nyss tappat poäng mot Ungern är kanske inte det roligaste. Men det är vad som väntar för portugiserna i Budapest. För Frankrike behövs det en vinst för att hålla Tyskland bakom sig då alla förväntar sig att Tyskland vinner mot Ungern på Allianz Arena.

Hämta din välkomstbonus hos No Account Bet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Portugal har pressen på sig

Portugal kan mycket väl gå vidare vid förlust då tre poäng kan räcka. Men det är långt ifrån säkert och ett oavgjort resultat skulle i alla fall behövas för att ta sig vidare med 100% säkerhet. Cristiano Ronaldo har varit het och gjort tre mål under turneringen hittills. Men efter premiärsegern mot Ungern föll Portugal med 2-4 mot Tyskland och nu har de oddsen emot sig inför mötet mot Frankrike.

Får Frankrike revansch efter poängtappet senast?

Frankrike inledde EM-slutspelet med att besegra Tyskland. Efter självmål av Mats Hummels vann laget med 1-0. Mot Ungern hamnade Frankrike i underläge men lyckades i alla fall kvittera i andra halvlek. Men 1-1 mot gruppens slagpåse är inte godkänt. Nu återstår det att se om de kan hitta tillbaka och vinna mot Portugal. För kvalitén finns där till 100%. Det gäller bara för Pogba, Mbappe och övriga i laget att prestera till 100% mot Portugal.

Vem vinner stormötet?

Det blir minst sagt en spektakulär match och räkna med fullsatt på arenan i Budapest. Med Ronaldo, Mbappe, Pogba, Bruno Fernandes och flera andra världsstjärnor finns det så otroligt mycket kvalité på planen. Förhoppningsvis leder till det en välspelad match mellan den regerande Europamästaren och den regerande världmästaren. Världen är större än Europa och vi tror Frankrike grejar det här till slut. Därför spelar vi Frankrike som vinner till oddset 2,30 hos NoAccountBet.

Vårt oddstips: Frankrike vinner över Portugal till oddset 2,30 hos NoAccountBet

Team Svenskbetting