Portugal vs Island – EM

Hemmalaget Portugal

Portugal vs IslandPortugal ser självklart fram emot att få in Cristiano Ronaldo i startelvan efter sin ledighet efter spel med Real Madrid. Han rivstartade med att göra två mål när Portugal körde över Estland med 7-0 i senaste träningslandskampen. Anfallskollegan Ricardo Quaresma ville inte vara sämre och gjorde dessutom två assist i sin jakt på att ersätta Nani på toppen.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den här sortens resultat är nog bara bra för ett Portugal som snarast möjligast vill glömma matchen mot England förra veckan. Segern mot Estland blev den 4de vinsten och 3 förluster på de senaste 7 matcherna. Med förluster mot både Bulgarien och Ryssland har dom problem med att vara konsekventa.

Portugal är fortfarande väldigt beroende av sin superstjärna Cristiano Ronaldo men i årets upplaga finns det ungdom och hopp inför framtiden. Kanske kan en av morgondagens stjärnor ta för sig i denna match?

Bortalaget Island

Islands förberedelser har gått relativt bra och i senaste matchen mot Lichtenstein vann man med övertygande 4-0 och med fyra olika målskyttar. Den vinsten var säkert ett välkommet inslag när det gått lite knackigt på slutet. Man har förlorat 6 matcher av 9 möjliga och bara vunnit 3 av dom.

Så här tänker vi

Vi tror på en offensiv fotboll från båda lagen och vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.4 hos comeon

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com