Portugal vs Mexiko – Confederations Cup

Hemmalaget Portugal

De flesta tyckte nog att Portugal var det lag som minst förtjänade vinsten i EM i Frankrike förra året. De snubblade sig igenom EM matcherna och vann sedan på övertid mot Frankrike i finalen med 1-0. Fram till finalen hade dem bara lyckats vinna en match under ordinarie tid och de lyckades inte heller vinna en enda match i gruppspelet. Nu har dem sedan finalspelet börjat hitta sin forna form och producerar också en mängd mål.

Portugal har vunnit sju matcher av nio sedan finalen i Paris, två förluster och de har gjort 33 mål på matcherna. Av dessa 33 mål har otroliga 12 kommit från Cristiano Ronaldos känsliga fot.

Bortalaget Mexiko

Mexiko har också sin måltjuv längs fram i form av Javier Hernandez som nyss slog det Mexikanska målrekordet och som säkert hoppas på att utöka sina 47 mål han redan har gjort. Han har hjälpt Mexiko vinna åtta gånger, spelat två oavgjorda och bara en förlust på elva matcher. Mexiko har talang på flera platser i laget och de har spelat riktigt bra den sista tiden. I Ryssland 2018 kan vi kanske få se ett samspelt starkt mexikanskt lag som tar sig riktigt långt fram i turneringen.

Så här tänker vi

På planen finns två urstarka målskyttar och de återfinns i båda lagen vilket kan vara unikt så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.00 hos Oddsautomaten.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar