Portugal vs Mexiko – Confederations Cup

Hemmalaget Portugal

De flesta tyckte nog att Portugal var det lag som minst förtjänade vinsten i EM i Frankrike förra året. De snubblade sig igenom EM matcherna och vann sedan på övertid mot Frankrike i finalen med 1-0. Fram till finalen hade dem bara lyckats vinna en match under ordinarie tid och de lyckades inte heller vinna en enda match i gruppspelet. Nu har dem sedan finalspelet börjat hitta sin forna form och producerar också en mängd mål.

Portugal har vunnit sju matcher av nio sedan finalen i Paris, två förluster och de har gjort 33 mål på matcherna. Av dessa 33 mål har otroliga 12 kommit från Cristiano Ronaldos känsliga fot.

Bortalaget Mexiko

Mexiko har också sin måltjuv längs fram i form av Javier Hernandez som nyss slog det Mexikanska målrekordet och som säkert hoppas på att utöka sina 47 mål han redan har gjort. Han har hjälpt Mexiko vinna åtta gånger, spelat två oavgjorda och bara en förlust på elva matcher. Mexiko har talang på flera platser i laget och de har spelat riktigt bra den sista tiden. I Ryssland 2018 kan vi kanske få se ett samspelt starkt mexikanskt lag som tar sig riktigt långt fram i turneringen.

Så här tänker vi

På planen finns två urstarka målskyttar och de återfinns i båda lagen vilket kan vara unikt så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.00 hos Oddsautomaten.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com