Portugal vs Schweiz – Speltips VM 2022

Portugal mot Schweiz kan bliDalot Portugal speltips VM 2022 mot Schweiz en åttondelsfinal att se fram emot i VM 2022. Det har varit olika turneringar för lagen och av alla åttondelsfinaler kan detta vara den mest ovissa på förhand. Samtidigt kliver Portugal in i matchen som ganska klara favoriter medan Schweiz därmed får ses som underdogs. Men detta har varit ett skrällarnas VM och därmed är det extra intressant att följa denna match på Lusail Iconic Stadium.

Datum: 6 december 2022
Avspark: 20:00
Arena: Lusail Iconic Stadium (Lusail)

Hämta en välkomstbonus hos Nordicbet och spela på VM 2022 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Portugal är favoriter

Portugal inledde VM 2022 med två raka segrar och enligt oddsen hos svensk betting ska de inte ha några problem att ta sig vidare. Bruno Fernandes har varit det stora utropstecknet i turneringen med två mål och lika många assist. Portugal vann sina två första matcher mot Ghana och Uruguay och var klara gruppsegrare i praktiken inför matchen mot Sydkorea. Därför valde de att spela med en reservbetonad elva och föll med 1-2.

Schweiz ska inte underskattas

Schweiz är ett lag som vi fått vänja oss vid i mästerskap de senaste åren. I VM 2018 nådde de åttondelsfinal och i EM senast slog de ut Frankrike i åttondelsfinalen och gick till kvartsfinal där Spanien blev för svåra. Nu är det en annan nation på den Iberiska halvön som väntar när Portugal står för motståndet.

Vem tar sig vidare till kvartsfinal?

Portugal är favoriter men Schweiz har ett imponerande kollektiv. Därför är det något ovisst inför detta möte. Men även om det kan bli jämnt tror vi Portugal har vad som krävs för att vinna matchen. Därför spelar vi Portugal som vinnare till oddset 1,90 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Portugal vinner över Schweiz under ordinarie tid till oddset 1,90 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en välkomstbonus hos Nordicbet och spela på VM 2022 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller