Portugal vs Spanien – U21 EM

Hemmalaget Portugal

Både Portugal och Spanien vann sina respektive första matcher i turneringen. Portugal hade inte speciellt svårt mot sin motståndare Makedonien men det slog inte gnistor om laget. Trots det så tog man tre poäng och det är det som räknas. Det som stod klart efter den matchen var att Portugal föredrog att kontringsspela. När ledningsbollen trillade in fortsatte dem med än större självförtroende på den inslagna vägen.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Portugal kan anamma samma spelstil i dag mot ett spelstarkt Spanien och om backlinjen och mittfältet kan hålla emot Spanien kan just kontringsspelet visa sig vara en bra taktik.

Bortalaget Spanien

Spanien som i sin första match mötte Serbien spelade ut på alla håll och kanter. De visade upp sin individuella skicklighet på vissa spelare såväl som deras fantastiska spel genom hela laget. Serbien blev helt överkörda och hade inget att hämta från den matchen. I laget finns många matchvinnare som vet hur man vinner matcher och hur man gör mål även under press. Trots all kvalité i sitt anfallsspel har dem en del problem med sitt försvarsspel. Idag måste hela laget upp i hög nivå om man skall ta hem tre poäng som dem favoriter de är.

Så här tänker vi

Vi håller Spaniens anfallsspel högre än Portugals men vi tror att Portugals kontringar är farliga så vi väljer att spela Spanien för vinst och båda lagen gör mål till oddset 3.25 hos Nordicbet

Vårt speltips:  Spanien för vinst och båda lagen gör mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar