Portugal vs Spanien – U21 EM

Hemmalaget Portugal

Både Portugal och Spanien vann sina respektive första matcher i turneringen. Portugal hade inte speciellt svårt mot sin motståndare Makedonien men det slog inte gnistor om laget. Trots det så tog man tre poäng och det är det som räknas. Det som stod klart efter den matchen var att Portugal föredrog att kontringsspela. När ledningsbollen trillade in fortsatte dem med än större självförtroende på den inslagna vägen.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Portugal kan anamma samma spelstil i dag mot ett spelstarkt Spanien och om backlinjen och mittfältet kan hålla emot Spanien kan just kontringsspelet visa sig vara en bra taktik.

Bortalaget Spanien

Spanien som i sin första match mötte Serbien spelade ut på alla håll och kanter. De visade upp sin individuella skicklighet på vissa spelare såväl som deras fantastiska spel genom hela laget. Serbien blev helt överkörda och hade inget att hämta från den matchen. I laget finns många matchvinnare som vet hur man vinner matcher och hur man gör mål även under press. Trots all kvalité i sitt anfallsspel har dem en del problem med sitt försvarsspel. Idag måste hela laget upp i hög nivå om man skall ta hem tre poäng som dem favoriter de är.

Så här tänker vi

Vi håller Spaniens anfallsspel högre än Portugals men vi tror att Portugals kontringar är farliga så vi väljer att spela Spanien för vinst och båda lagen gör mål till oddset 3.25 hos Nordicbet

Vårt speltips:  Spanien för vinst och båda lagen gör mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com