Portugal vs Sverige – Handbolls-EM

Efter segern mot Polen är Sverige klara för mellanrundan men det blir tufft att ta sig till semifinal med noll poäng med sig. Först ut är Portugal, turneringens överraskning hittills. De vann mot Frankrike i premiären och slog därefter Bosnien-Hercegovina. Det gör att laget nu är vidare till mellanrundan högst sensationellt. Sverige lyckades vinna mot Polen men det satt långt inne och blev endast med två måls marginal. Nu gäller det att det svenska landslaget lyfte sig en nivå om det ska bli seger mot Portugal. Annars är EM på hemmaplan över redan i mellanrundan.

Hämta din välkomstbonus hos Nordicbet på 1000 kronor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Portugal

Portugal är årets sensation i detta mästerskap och att de skulle slå Frankrike hade nog ingen trott. Men tack vare segern i premiären följt av vinsten mot Bosnien-Hercegovina kunde Portugal förlora mot Norge och ändå ta sig vidare till mellanrundan, visserligen med noll poäng men att man tog sig vidare är en rejäl sensation. Nu väntar Sverige i första matchen i mellanrundan och det är Malmö Arena som är platsen för matchen. Förhoppningsvis har portugiserna en dålig dag så att drömmen om semifinal och medalj fortfarande lever för Sverige efter matchen.

Bortalaget Sverige

Sverige har inte klarat av att dominera som förväntat i detta mästerskap. Visst har laget plockat segrar mot Schweiz och Polen men förlusten mot Slovenien i andra matchen kan bli kostsam. Sverige har haft stora problem med det centrala anfallsspelet och inte lyckats ta sig igenom centralt. Istället är det kanterna som fått göra det men nu behövs det något mer om det ska bli seger.

Så här tänker vi

Sverige har flera växlar till att lägga in och vi hoppas man klarar av detta mot Portugal. Malmö Arena lär koka och det borde räcka för seger för ett svenskt landslag. Vi spelar svensk svensk seger till oddset 1,36 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Sverige vinner över Portugal till oddset 1,36 hos Nordicbet.

Team Svenskbetting