Portugal vs Uruguay – Speltips VM 2022

PortCavani speltips Uruguayugal hoppas kunna fortsätta VM 2022 med en seger men det är ingen enkel uppgift då det är Uruguay som står för motståndet. Visserligen ett Uruguay som fick 0-0 mot Sydkorea men i ärlighetens namn är detta ett något ålderstiget lag. Portugal hade 0-0 mot Ghana i halvtid men vann till slut med 3-2 efter en underhållande andra halvlek. Nu är frågan om de kan ta ytterligare en seger mot ett starkt försvar. Räkna med en intressant match i Lusail.

Datum: 28 november 2022
Avspark: 20:00
Arena: Lusail Iconic Stadium (Lusail)
Domare: A Faghani (Iran)

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Portugal är favoriter

Det portugisiska laget hoppas kunna ta ännu en seger för att säkra en plats i åttondelsfinalen. Men det är ingen enkel uppgift att få hål på Uruguay. Portugal har sin styrka i offensiven och senast var det Bruno Fernandes som var nyckeln mot Ghana med sina två assist. Frågan är vem som ska leda laget mot Uruguay? De har helt klart alternativ som kan avgöra.

Uruguay är ramstarka defensivt

Uruguay är något av landslagens Atletico Madrid med ett extremt starkt försvar. De har släppt in två mål på sina tio senaste landskamper vilket givetvis är oerhört imponerande. Men framåt är det inte lika farligt. De har visserligen både Suarez och Cavani men de båda anfallarna må ha rutin men inte samma kvalitet som de en gång haft. Nu återstår det att se om de kan överraska mot Portugal och göra mål.

Blir en tät match

En av de bästa offensiverna mot ett av de starkaste försvaren i turneringen kan innehålla en spännande match som enligt oddsen hos svensk betting blir jämn. I slutändan tror vi att Portugal är tillräckligt skickliga för att vinna matchen. Därför spelar vi Portugal som vinnare till oddset 1,98 hos Casumo.

Vårt speltips: Portugal vinner över Uruguay till oddset 1,98 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller