PSG vs Basel – Champions League

Hemmalaget Paris Saint Germain

psg-vs-baselParis Saint Germain har haft det svårt inledningsvis att hitta sig själva. Man förlorade sina två största ledare i form av anfallsstjärnan Zlatan Ibrahimovic och tränaren Laurent Blanc och detta verkar ha påverkat laget enormt. Man vann de tre första matcherna men sedan har man förlorat mot Monaco, Saint Etienne och Arsenal på hemmaplan.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter detta har man dessutom förlorat ytterligare en match i Ligue 1 mot Toulouse och man är 4 poäng bakom strålande Nice som leder ligan just nu. Positivt är att man lyckades vinna mot Ludogorets trots att man fick ett tidigt baklängesmål med siffrorna 3-1.

Bortalaget Basel

Basel spelar bra i den Schweiziska superligan som man kan förvänta sig av ett så pass dominant lag. Nu leder man ligan med nästan löjliga 14 poäng före tvåan Lausanne Sport och det efter bara 11 matcher. Man behöver inte vara en ”Betting man” för att förstår vart titeln går i år.

Men att spela i Champions League är en helt annan sak vilket man kunde se när man mötte Ludogorets på hemmaplan och bara fick med sig en poäng.

Så här tänker vi

Vi tror inte att Basel ska innebära några problem för Edison och de andra i spelarna i PSG utan spelar PSG -2 Mål till oddset 2.0 hos NordicBet

Vi spelar: PSG -2 Mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar