PSG vs Real Madrid – Champions League

Gruppspelets hetaste möte väntar redan i första omgången när PSG tar emot Real Madrid i Frankrikes huvudstad Paris. Hemmalaget är favoriter men det kommer givetvis bli en match utöver det vanliga, fylld med världsstjärnor på alla platser. Räkna med en fartfylld kamp mellan två lag som söker revansch efter i fjol. PSG för det pinsamma uttåget mot Uniteds B-laget. Real Madrid för uttåget mot Ajax i åttondelsfinalen. Nu väntar titanernas kamp och det är lätt att räkna ut var världens blickar kommer rikta sig den 18 september.

Hämta din oddsbonus hos LeoVegas på 2000 kronor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget PSG

Paris Saint Germain lyckades visserligen vinna en grupp med Liverpool, Napoli och Röda Stjärnan. Men trots 2-0 och returmötet på hemmaplan lyckades laget åka ur turneringen mot Manchester United i åttondelsfinalen. Förbannelsen fortsätter alltså för klubben som satsat miljarder och åter miljarder men ändå inte fått se sitt lag lyfta pokalen. Att 2019/20 blir säsongen då man lyckas är inte sannolikt enligt spelbolagen trots att Neymar blir kvar och Mbappe finns i laget, men att man är med i slutspelet råder det inga tvivel om.

Bortalaget Real Madrid

Efter tre raka CL-titlar lämnade tränaren och mirakelmannen Zinedine Zidane precis som lagets bäste spelare Cristiano Ronaldo. Konsekvensen blev inte särskilt trevlig för klubben som åkte ur redan i åttondelsfinalen mot Ajax. Nu är Zidane tillbaka som tränare vilket Real Madrid mer slagkraftiga. Om det räcker till en ny pokal återstår att se.

Så här tänker vi

PSG har fördelen av hemmaplan och är erkänt starka. Laget har en ruggit spets och bredd och känns något hetare än sin motståndare, även om det givetvis blir en spännande och underhållande match mellan två lag på högsta nivå. Vi väljer att spela PSG som segrare till oddset 2,20 hos LeoVegas.

Vårt speltips: PSG vinner över Real Madrid till oddset 2,20 hos LeoVegas

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com