PSG vs Real Madrid – Champions League

Gruppspelets hetaste möte väntar redan i första omgången när PSG tar emot Real Madrid i Frankrikes huvudstad Paris. Hemmalaget är favoriter men det kommer givetvis bli en match utöver det vanliga, fylld med världsstjärnor på alla platser. Räkna med en fartfylld kamp mellan två lag som söker revansch efter i fjol. PSG för det pinsamma uttåget mot Uniteds B-laget. Real Madrid för uttåget mot Ajax i åttondelsfinalen. Nu väntar titanernas kamp och det är lätt att räkna ut var världens blickar kommer rikta sig den 18 september.

Hämta din oddsbonus hos LeoVegas på 2000 kronor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget PSG

Paris Saint Germain lyckades visserligen vinna en grupp med Liverpool, Napoli och Röda Stjärnan. Men trots 2-0 och returmötet på hemmaplan lyckades laget åka ur turneringen mot Manchester United i åttondelsfinalen. Förbannelsen fortsätter alltså för klubben som satsat miljarder och åter miljarder men ändå inte fått se sitt lag lyfta pokalen. Att 2019/20 blir säsongen då man lyckas är inte sannolikt enligt spelbolagen trots att Neymar blir kvar och Mbappe finns i laget, men att man är med i slutspelet råder det inga tvivel om.

Bortalaget Real Madrid

Efter tre raka CL-titlar lämnade tränaren och mirakelmannen Zinedine Zidane precis som lagets bäste spelare Cristiano Ronaldo. Konsekvensen blev inte särskilt trevlig för klubben som åkte ur redan i åttondelsfinalen mot Ajax. Nu är Zidane tillbaka som tränare vilket Real Madrid mer slagkraftiga. Om det räcker till en ny pokal återstår att se.

Så här tänker vi

PSG har fördelen av hemmaplan och är erkänt starka. Laget har en ruggit spets och bredd och känns något hetare än sin motståndare, även om det givetvis blir en spännande och underhållande match mellan två lag på högsta nivå. Vi väljer att spela PSG som segrare till oddset 2,20 hos LeoVegas.

Vårt speltips: PSG vinner över Real Madrid till oddset 2,20 hos LeoVegas

Team Svenskbetting