PSG vs Real Madrid – Champions League

Paris Saint German logoDags för del två av Champions Leagues på förhand hetaste åttondelsfinal när PSG tar emot Real Madrid på Parc des Princes i Paris. Första matchen vann Zidanes mannar med 3-1, men PSG är ett helt annat lag hemma i Paris. Nu väntar 90 minuters kamp mellan 22 världstjärnor, och det är mycket som står på spel för de båda giganterna.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 3000 kronor, eller sätt in 200 kronor och få 800 kronor att spela för hos ComeOn

Hemmalaget PSG:

Förra säsongen lyckades PSG inte vinna ligan för första gången på fyra år. Det var första året utan Zlatan sedan ankomsten 2012, och istället kunde Monaco ta hem ligan. Den oljefinansierade klubben värvade friskt i vinter och fick in Neymar och Mbappe för rekordsummor. På de 20 senaste matcherna har det blivit 18 vinster och 2 förluster för den franska klubben, men inför returmötet i Champions League är man i underläge med 3-1. PSG är dock ruggigt farliga hemma och vi minns alla krossen mot Barcelona med 4-0 förra året. Har Unai Emery ett ess i rockärmen ikväll?

Bortalaget Real Madrid:

Zinedine Zidane har nått ofattbara framgångar sedan han tog över 2016.  Två Champions League-titlar och fjolårets La Liga-titel imponerar, men tredje säsongen har inte fortsatt med samma succé. Los Blancos är hela 15 poäng Barcelona när elva omgångar återstår. Det enda som kan rädda säsongen är en seger i Champions League, men trots 3-1 från första mötet blir det tufft att nå kvartsfinalen, då PSG är ruggigt starka på hemmaplan.

Så här tänker vi:

Matchen kommer bli oerhört jämn tror vi, men det är PSG som måste gå framåt för att hämta ikapp underläget. PSG ska vara starkare på hemmaplan och även om Neymar befaras missa matchen, tror vi PSG är snäppet vassare än dubbla regerande mästaren. Vi spelar därför på seger för PSG till oddset 2,05 hos ComeOn.

Vårt speltips: PSG vinner över Real Madrid till oddset 2,05 hos ComeOn

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com