PSG vs Saint Etienne -Frankrike

Hemmalaget PSG

psg-vs-saint-etienneStarten har inte gått som man trodde i PSG. Man trodde man kunde leva vidare på Zlatan Ibrahimovic gamla ande i klubben. Men EGO går inte i arv, det har man själv eller så saknar man det. När PSG spelade mot Monaco blev det ett abrupt uppvaknande för den här klubben när man torskade med hela 2-0.

Den här matchen gjorde att en 9 matchers lång segersvit fick ett slut. Och kanske är det bra för PSG att det kom tidigt. Man var också utan förlust på 15 långa matcher vilket också det har kommit till ett slut.

Bortalaget Saint Etienne

Som tur är för PSG och otur för Saint Etienne så är dom inte i form och har spelat dåligt och utan inspiration under deras öppningsmatcher.  Man förlorade med 3-2 mot Bordeaux. I deras Europa League spel har Saint Etienne sett riktigt svaga ut och det är som att försvar och mittfält inte kan samarbeta. Och mot ett lag som PSG måste det samarbetet fungera annars kommer PSG-mittfältet peta över bollar till glada PSG-anfallare i parti och minut.

Så här tänker vi

Vi tror mest av allt på PSG men spelar istället Layvin Kurzawa gör mål till oddset 4.0 hos redbet.

Vi spelar:  Layvin Kurzawa gör mål hos redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com