Qarabag vs IFK Göteborg – Europa League

Hemmlaget Qarabag

Qarabag vs IFK GöteborgQarabag är inte ett dåligt lag och det bevisas självklart genom att man spelar i Europa League och i och med att man har vunnit sin inhemska liga tre år i rad.  På grund av sin dominans i den inhemska ligan har man vant sig vid att se dom i europeiska sammanhang.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

När man slog det holländska laget FC Twente 2014 / 2015 var man det andra laget i den Azerbajanska historien att få spela i gruppspelet i en europeisk turnering vilket är stort.

Bortalaget IFK Göteborg

Vår svenska liga, Allsvenskan är igång och nästan i slutet av säsongen till skillnad från den Azerbajanska ligan. De europeiska matcherna passar som han i handske med den inhemska ligan som nu spelat hela 19 omgångar.

IFK Göteborg vann hemma med 1-0 i Göteborg och publiken fick se en bra defensiv av sina backar och i dag när man möter samma motstånd på bortaplan kommer fokus en än gång ligga på försvaret. De chanser man fick var färre men man spelade smart och den danske mittfältaren Mads Albaek som fick till en fullträff som resultadera i mål gjorde att man vann.

Så här tänker vi

Självklart kommer Qarabag återigen att trycka på men om inte IFK Göteborgs försvar sover kan man nog freda sig. Vi tror att matchen slutar oavgjort och spelar X2 till oddset 2.5 hos mybet

Vi spelar: X2 hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com