RB Leipzig vs Stuttgart – Speltips Bundesliga

RbRB Leipzig Forsberg speltips mot Stuttgart Leipzig ligger trea i Bundesliga och är fyra poäng bakom FC Bayern när de tar emot Stuttgart på hemmaplan. För Stuttgart har det inte varit någon rolig säsong då laget endast är över kvalstrecket genom bättre målskillnad än Bochum. Det är dessutom endast två poängs marginal till nedflyttning. Leipzig däremot tittar uppåt i tabellen och hoppas kunna utmana om ligatiteln. Ska de göra det behöver de helt klart vinna mot bottenlag på hemmaplan.

Datum: 27 januari 2023
Avspark: 20:30
Arena: Red Bull Arena (Leipzig)
Domare: F Zwayer (Tyskland)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Bundesliga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

RB Leipzig är klara favoriter

Allting talar för att Red Bull Leipzig klarar av att vinna mot Stuttgart på hemmaplan. Efter vinteruppehållet inledde Leipzig med att spela 1-1 hemma mot Bayern München och sedan ta en stabil seger mot Schalke med 6-1 på bortaplan. Med tanke på att man har 16 matcher i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen utan förlust, och har vunnit 13 av dessa matcher, talar det mesta för att man också vinner mot Stuttgart.

Stuttgart hoppas kunna överraska

Det är inte mycket som tyder på att Stuttgart ska kunna hota ett formstarkt Leipzig, framförallt inte om vi tittar på oddsen enligt svensk betting. Stuttgart har visserligen tagit poäng i sina två matcher efter uppehållet men det har varit dubbla kryss mot Mainz och Hoffenheim. Laget lyckades dock ta poäng mot Leipzig senast de möttes. Då slutade mötet 1-1.

Leipzig tar hem detta

RB Leipzig är solklara favoriter av en anledning och vi tror helt klart de har vad som krävs för att sopa Stuttgart av banan i detta möte. Leipzig med Emil Forsberg visar fin form och hoppas kunna vinna detta möte i jakten på toppen. Vi spelar Red Bull Leipzig som vinnare till oddset 1,45 hos Betsson.

Vårt speltips: RB Leipzig vinner över Stuttgart till oddset 1,45 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Bundesliga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller