Real Betis vs Barcelona – La Liga

Hemmalaget Real Betis

Real Betis kämpar i varje match men det vill sig inte riktigt för laget. Det är anfallet som krampar när de behöver målen som mest. Mittfältet och försvarsspelarna begår många taktiska misstag och idag mot FC Barcelona måste de upp flera steg om det ska gå vägen.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen just nu är en oavgjord, två vunna matcher och tre förlorade så då förstår man att de inte har det så lätt. Men om de kan få till försvarsspelet kan de kanske kontra in någon boll.

Bortalaget FC Barcelona

FC Barcelona kämpar om titlar i sex stycken olika tävlingar. Så på det viset har man gjort bra ifrån sig och inte åkt ur något turnering. FC Barcelona har gjort mål i samtliga bortamatcher den här säsongen förutom i en match.

Idag kommer man att fortsätta ösa in bollar mot försvarare som kommer att få fullt upp när Messi, Neymar och Suarez attackerar målet.

Så här tänker vi

Vi tror att FC Barcelona kommer att ta hem den här matchen men vi spelar på Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos 10Bet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com