Real Betis vs Las Palmas – La Liga

Hemmalaget Real Betis

real-betis-vs-las-palmasReal Betis sparkade sin tränare Gus Poyet efter en ganska trevande inledning av den här säsongen. Både fansen och högsta ledningen var missnöjda över både valet av spelare och hur man spelade sina matcher. Den förre Sunderland tränaren varade bara 11 matcher och en fyra lång förlust svit avgjorde saken. Nu har den nya tränaren Victor Sanchez ersatt honom och han har inte heller ett bra resultat om man tittar på historien. Victor Sanchez har blivit sparkad två gånger inom en sex månadsperiod denna säsong.

Förra säsongen ledde han Deportivo in på säkert vatten efter att de har varit illa ute. Real Betis har bara vunnit en match av fem på den inledande matcherna och man ser väldigt tunna ut på anfallssidan.

Bortalaget Las Palmas

Det är precis tvärtom med Las Palmas jämfört med Real Betis. Det mesta är samma som från förra säsongen och man ser ut att ha blivit lite bättre på de flesta områdena. Det är ett mycket bättre lag när det kommer till passningar då de sitter där de ska sitta.

Anfallsspelet ser också farligare ut om man jämför och dessutom har backspelet varit mycket bättre så här långt.

Så här tänker vi

Vi tror mer på Las Palmas trots bortaplan och spelar Las Palmas för Vinst till oddset 2.20 hos redbet.

Vårt speltips: Vinst för Las Palmas hos redbet

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com