Real Betis vs Real Sociedad – La Liga

Hemmalaget Real Betis

Det är svårt att avgöra vem av dessa två lag som är bäst. Real Betis är faktiskt ganska bra på hemmaplan. Laget är genomsnittligt om man tittar på spelarmaterialet och de har inte heller vunnit mot någon av de lite större lagen i år. De har endast en vinst mot ett lag på den övre hälften av tabellen på hela säsongen.

Man kommer dock styrkta av en seger till den här matchen efter att man har lyckats vinna mot Malaga i början på veckan. Målskyttet har varit deras stora problem i år och de gör bara 1.10 mål i snitt per match på hemmaplan och bara 1.0 mål per match sett till alla matcherna.

Bortalaget Real Sociedad

Real Sociedad är det bättre laget av dessa två och eftersom Real Betis har svårt att vinna mot lag som är placerade i den övre halvan av tabellen så har Real Sociedad redan där ett övertag. På bortaplan vinner de i 58% av gångerna och gör i snitt 1.75 mål på dessa matcher.

Så här tänker vi

Vi tror mest av allt på Real Sociedad för att statistiken talar för dem så vi spelar Vinst för Real Sociedad till oddset 1.75 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Vinst för Real Sociedad hos Ladbrokes

Lämna en kommentar