Real Betis vs Real Sociedad – La Liga

Hemmalaget Real Betis

Det är svårt att avgöra vem av dessa två lag som är bäst. Real Betis är faktiskt ganska bra på hemmaplan. Laget är genomsnittligt om man tittar på spelarmaterialet och de har inte heller vunnit mot någon av de lite större lagen i år. De har endast en vinst mot ett lag på den övre hälften av tabellen på hela säsongen.

Man kommer dock styrkta av en seger till den här matchen efter att man har lyckats vinna mot Malaga i början på veckan. Målskyttet har varit deras stora problem i år och de gör bara 1.10 mål i snitt per match på hemmaplan och bara 1.0 mål per match sett till alla matcherna.

Bortalaget Real Sociedad

Real Sociedad är det bättre laget av dessa två och eftersom Real Betis har svårt att vinna mot lag som är placerade i den övre halvan av tabellen så har Real Sociedad redan där ett övertag. På bortaplan vinner de i 58% av gångerna och gör i snitt 1.75 mål på dessa matcher.

Så här tänker vi

Vi tror mest av allt på Real Sociedad för att statistiken talar för dem så vi spelar Vinst för Real Sociedad till oddset 1.75 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Vinst för Real Sociedad hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com