Real Garcilaso vs Comerciantes Unidos – Peru

Hemmalaget Real Garcilaso

Real Garcilaso vs Comerciantes UnidosDå antalet spelvärda matcher är begränsat idag har vi tagit med en match från en mer exotisk liga men icke desto mindre spelvärd. Real Garcilaso som ligger på 12de plats och där ligan börjar närma sig sitt slut har inte mycket hopp om spel i några cuper men riskerar heller inte att bli nedgraderade som det ser ut just nu.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Trots att det bara är 3 poäng till Juan Aurich och en 7de plats så är det hela 4 lag mellan Real Garcilaso och en plats i något kommande cupspel. Real Garcilaso har också haft några besvärliga omgånger med mycket bra lag som motstånd så inget ont sag tom Real Garcilaso.

Bortalaget Comerciantes Unidos

Comerciantes Unidos har kämpat på i de nedre regionerna i Primera Division sedan deras uppflyttning från Segunda Division.

Comerciantes Unidos ligger ungefär där man kan förvänta sig efter att ha blivit uppflyttade och man spelar så bra man kan efter sina förrutsättningar. Man har tagit 4 poäng på de senaste 2 matcherna och det är inte dåligt.

Så här tänker vi

Detta är den perfekta matchen för Real Garcilaso att få poäng med sig och vända sin förlusttrend, matchen kommer perfekt. Vi spelar Real Garcilaso Vinst till oddset 1.72 hos 10Bet

Vi spelar: Vinst för Real Garcilaso hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com