Real Garcilaso vs Comerciantes Unidos – Peru

Hemmalaget Real Garcilaso

Real Garcilaso vs Comerciantes UnidosDå antalet spelvärda matcher är begränsat idag har vi tagit med en match från en mer exotisk liga men icke desto mindre spelvärd. Real Garcilaso som ligger på 12de plats och där ligan börjar närma sig sitt slut har inte mycket hopp om spel i några cuper men riskerar heller inte att bli nedgraderade som det ser ut just nu.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Trots att det bara är 3 poäng till Juan Aurich och en 7de plats så är det hela 4 lag mellan Real Garcilaso och en plats i något kommande cupspel. Real Garcilaso har också haft några besvärliga omgånger med mycket bra lag som motstånd så inget ont sag tom Real Garcilaso.

Bortalaget Comerciantes Unidos

Comerciantes Unidos har kämpat på i de nedre regionerna i Primera Division sedan deras uppflyttning från Segunda Division.

Comerciantes Unidos ligger ungefär där man kan förvänta sig efter att ha blivit uppflyttade och man spelar så bra man kan efter sina förrutsättningar. Man har tagit 4 poäng på de senaste 2 matcherna och det är inte dåligt.

Så här tänker vi

Detta är den perfekta matchen för Real Garcilaso att få poäng med sig och vända sin förlusttrend, matchen kommer perfekt. Vi spelar Real Garcilaso Vinst till oddset 1.72 hos 10Bet

Vi spelar: Vinst för Real Garcilaso hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar