Real Madrid mot Mallorca – Speltips La Liga

”Los Blancos” är regerande mästare i La Liga och Champions League och laget har inlett felfritt även denna säsong. Fyra segrar av fyra möjliga plus seger i Supercupen och veckans Champions League mot Celtic gör att laget fått en smakstart på säsongen. Carlo Ancelotti hoppas det kommer att fortsätta nu när Mallorca kommer på besök till huvudstaden.

Datum: 11/9 – 2022
Avsparkstid: 14:00
Arena: Estadio Santiago Bernabéu (Madrid)
Domare: J. Vazques

Hämta ett free bet hos Mr Green och använd på La Liga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Real Madrid hoppas fortsätta sin fina svit

Fyra av fyra segrar i La Liga, vinst direkt i gruppspelet i Champions League och givetvis seger mot Frankfurt i Supercupen gör att Carlo Ancelotti inte kan vara annat än nöjd med sina mannar under säsongsinledningen. Nu möter de Mallorca på hemmaplan och även om Benzema saknas är det fortfarande ett extremt start lag som ”Los Blancos” kan ställa upp med. Har de vad som krävs för att ta ännu en seger i La Liga?

Mallorca har inlett sådär

Den soliga ön har inlett säsongen sådär. Endast en förlust på fyra matcher men samtidigt har man också bara en seger. Det gör att laget ligger på plats 13 i tabellen. Mycket talar för att de inte kommer att ligga bättre till efter söndagens match mot Real Madrid. Det vore mycket överraskande om de lyckas ta poäng borta mot Real Madrid, något man inte gjort sedan 2009.

Det blir en komfortabel hemmaseger

Vi tror att Real Madrid kommer att fortsätta sin segersvit. De har sett oerhört fina ut och vunnit samtliga matcher under säsongen. Att Mallorca som inte ser särskilt starka ut skulle kunna hota håller vi som osannolikt vilket oddsen hos svenska bettingsidor också visar. Därmed väljer vi att spela Real Madrid som segrare till oddset 1,28 hos Mr Green.

Vårt speltips: Real Madrid vinner över Mallorca till oddset 1,28 hos Mr Green.

Team Svensk Betting

Hämta ett free bet hos Mr Green och använd på La Liga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller