Real Madrid vs Atletico Madrid – UEFA Super Cup

Lopetegui coachDags för årets första riktiga stormatch i Europeisk fotboll att gå av stapeln. Vi pratar naturligtvis om morgondagens drabbning mellan de spanska giganterna. Den spanska huvudstaden har två representanter i UEFA Super Cup som i år spelas i den estniska huvudstaden Tallin. Som vanligt är det vinnaren mellan Champions League och Europa League som möts. Ratta in TV:n under morgondagen för att se denna maxade match och glöm inte att lägga ditt spel.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget Real Madrid

Real Madrid har vunnit Champions League tre år i rad med Zinedine Zidane vid rodret och med Cristiano Ronaldo som fixstjärna. Nu finns ingen av dessa giganter kvar och det ska bli otroligt intressant att följa ”Los Blancos” under säsongen. Första provet är lokalrivalen Atletico Madrid och mycket av förhandssnacket har handlat om Gareth Bale som låg bakom vändningen i CL-finalen. Walesaren förväntas ta en större roll när nu Ronaldo är borta från klubben. Spaniens före detta tränare Julen Lopetegui är huvudansvarig efter att ha lämnat det spanska landslaget på ett minst sagt kontroversiellt sätt. Får han sin första titel i sin första tävlingsmatch som ansvarig eller blir det Simeone som får sista ordet?

Bortalaget Atletico Madrid

”Lillebror” i den spanska huvudstaden hade inget bra år i Europa under förra säsongen även om det blev en andraplats i La Liga. Visst är en titel i Europa League inget att skämmas för men för den tvåfaldiga Champions League-finalisten på 10-talet är Europa League en turnering man helst inte vill delta i. Håll ett extra öga på Griezmann som lär ha självförtroende efter VM-guldet med Frankrike. Tränare är som vanligt Diego Simeone och han lär ha en plan hur han vill genomföra matchen.

Så här tänker vi

Det är två lag som känner varandra väl och har mötts flertalet gånger i Europaspel. Även om det finns många offensiva krafter tror vi på en målsnål match där framförallt Atleticos försvar brukar hålla tätt. Vi väljer därför att spela under 2,5 mål till oddset 1,68 hos Bethard.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i UEFA Super Cup mellan Real Madrid och Atletico Madrid

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com