Real Madrid vs Barcelona – Super Cupen

Hemmalaget Real Madrid

Den första av säsongens El Clásico startade i ett ganska lågt tempo där lagen kände på varandra. Men i andra halvlek tände alla till med mål och många kontroversiella händelser på planen. Men till slut blev det verkligen Real Madrids natt och de har nu en 3-1 i deras returmöte på sin hemmaarena Bernabeu. Säkert fick FC Barcelona sig en lite psykologisk knäck av att Cristiano Ronaldo fick starta på bänken i början på matchen och trots det gick det så  bra för Real Madrid.

Nu fick Cristiano Ronaldo ändå hoppa in och under den korta tid han spelade skapade han ett mål, två gula kort och utvisning och som om det inte var nog stötte han till huvuddomaren med följd av fem matchers avstängning.

Bortalaget FC Barcelona

Det finns frågetecken för hur bra FC Barcelona är just nu och känslan är att de har gått tillbaka de senaste åren och en försäljning av Neymar hjälper inte just nu. Mittfältet klickar inte heller på samma fina vis som vi är vana från förr. Även den pålitliga försvarsgeneralen Gerard Pique lyckades göra ett självmål och nu återstår det att se hur det skall gå för det här årets upplaga av FC Barcelona.

Så här tänker vi

Eftersom FC Barcelona är inne i en liten slags kris och inte självklart vinner alla matcher de spelar och för att Real Madrid är i en grym form väljer vi att spela Vinst för Real Madrid till oddset 2.25 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Vinst för Real Madrid hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com