Real Madrid vs Barcelona – Super Cupen

Hemmalaget Real Madrid

Den första av säsongens El Clásico startade i ett ganska lågt tempo där lagen kände på varandra. Men i andra halvlek tände alla till med mål och många kontroversiella händelser på planen. Men till slut blev det verkligen Real Madrids natt och de har nu en 3-1 i deras returmöte på sin hemmaarena Bernabeu. Säkert fick FC Barcelona sig en lite psykologisk knäck av att Cristiano Ronaldo fick starta på bänken i början på matchen och trots det gick det så  bra för Real Madrid.

Nu fick Cristiano Ronaldo ändå hoppa in och under den korta tid han spelade skapade han ett mål, två gula kort och utvisning och som om det inte var nog stötte han till huvuddomaren med följd av fem matchers avstängning.

Bortalaget FC Barcelona

Det finns frågetecken för hur bra FC Barcelona är just nu och känslan är att de har gått tillbaka de senaste åren och en försäljning av Neymar hjälper inte just nu. Mittfältet klickar inte heller på samma fina vis som vi är vana från förr. Även den pålitliga försvarsgeneralen Gerard Pique lyckades göra ett självmål och nu återstår det att se hur det skall gå för det här årets upplaga av FC Barcelona.

Så här tänker vi

Eftersom FC Barcelona är inne i en liten slags kris och inte självklart vinner alla matcher de spelar och för att Real Madrid är i en grym form väljer vi att spela Vinst för Real Madrid till oddset 2.25 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Vinst för Real Madrid hos Ladbrokes

Lämna en kommentar