Real Madrid vs Borussia Dortmund – Champions League

Hemmalaget Real Madrid

real-madrid-vs-borussia-dortmundReal Madrid är fortfarande utan förluster i årets säsong av La Liga. I lördags spelade man oavgjort mot ärkefienden FC Barcelona men kvitteringsmålet från Sergio Ramos kom ganska sent och det fanns nog en och annan Madrista som var nervösa i tv-soffan. Nu är gapet mellan Real Madrid och FC Barcelona som det var innan matchen och det vill säga sex poäng. Så det var en viktigt oavgjord match för vid en FC Barcelona seger hade Barca hämtat igen halva gapet.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är det dags för Champions League äventyr. Man är tvåa i sin grupp men man vet om att vid en vinst idag mot Borussia Dortmund så kommer man att sluta etta i gruppen. Man ligger två poäng bakom tyskarna eftersom man spelade oavgjort mot Legia Warsaw en match som slutade 3-3.

Bortalaget Borussia Dortmund

Borussia Dortmund lyckades krossa Borussia Mönchengladbach i lördags och man vann med imponerande 4-1.  Det var ett bra resultat och med tanke på att man förlorade matchen innan så studsade man tillbaka rejält till vinnarspåret igen.

Formen är fem vinster och en förlust de senaste sex matcherna så formen är bra.

Så här tänker vi

Den motivering Real Madrid har i dagens match och att det är hemmaplan gör att vi spelar kominationen Vinst för Real Madrid och Båda lagen gör mål till oddset 3.20 hos LeoVegas

Vårt speltips: Vinst för Real Madrid och Båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com