Real Madrid vs Juventus – Champions League

världens bästa fotbollsspelareReturmöte i Champions League semifinal och stackars Juventus ska försöka göra det omöjliga och vänta ett 0-3 underläge från första mötet. Alla som såg matchen förra veckan minns såklart Ronaldos helt vansinniga bica som fick hela världen att ge stående ovationer. Frågan är vad för nya minnen den neutrale åskådaren tar med sig från returmötet? Allt talar för att Real når semifinalen men det återstår 90 minuters fotboll innan det är helt avgjort.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor eller gör en insättning på 100 kronor och få 500 kronor att spela för hos Unibet

Hemmalaget Real Madrid:

Även om spelet i La Liga har hackat betänkligt under säsongen har våren varit ljus för ”Los Blancos”. Zidanes mannar har radat upp segrar och i Champions League har man sett lika stabila ut som de senaste två åren man vunnit turneringen. Faktum är att Zinedine Zidane aldrig förlorat en slutspelsmatch i Champions League under hans tid som huvudtränare för Real Madrid. Ett ganska hyfsigt facit när fransmannen snart är i final i sin tredje raka turnering. Får vi se Ronaldo fortsätta sin hysteriska målform med ytterligare någon balja på Santiago Barnabéu i Madrid.

Bortalaget Juvents:

Juventus ångar på mot ytterligare en scudetto och även Napoli stått för en bra säsong har de svartvitrandiga dragit ifrån och kopplat ett minigrepp med fyra poäng ner till de ljusblå. I Champions League slog den italienska storklubben ut Tottenham i åttondelsfinalen efter två bra insatser. I första mötet hemma mot Real Madrid gick det knappt att känna igen det välkända superorganiserade försvaret. Real kunde göra vad de ville och med Ronaldo i spetsen gick ”Los Blancos” och vann med hela 3-0 i första matchen.

Så här tänker vi:

Zidane kommer inte vilja bryta sin fina svit och även om Real har segern med sig från första matchen vill man säkerligen vinna inför sina hemmafans. Vi tror att Real Madrid helt enkelt är numret för stora jämfört med Juventus och väljer därför att spela på seger för Real Madrid till oddset 1,60 hos Unibet.

Vårt speltips: Real Madrid besegrar Juventus i Champions League till oddset 1,60 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com