Real Madrid vs Manchester City – Speltips Champions League

Det blir en högdramatisk match när Real Madrid och Manchester City gör upp i returmötet av Champions Leagues semifinal. Första mötet var minst sagt en match för de neutrala åskådarnas smak då matchen slutade 4-3 till Manchester City. City hade ledningen med både 2-0 och 4-2 men finns Karim Benzema i det andra laget kan vad som helst hända. Nu återstår det att se vad som händer på Estadio Santiago Bernabéu i den spanska huvudstaden.

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Real Madrid firade 35:e ligatiteln i helgen

”Los Blancos” säkrade i helgen sin 35:e ligatitel efter att ha slagit Espanyol med 4-0. Laget har stått för en imponerande säsong och vann serien överlägset framför Sevilla och FC Barcelona. Ancelottis comeback kan därför inte kallas för något annat än succé. I Champions League kan det också bli final men då krävs det seger med två mål mot Manchester City. Det blir ingen lätt uppgift då Pep Guardiolas Man City ser oerhört starka ut.

Manchester City slåss på två fronter

Om Real Madrid i helgen kunde säkra sin titel i La Liga är det mer dramatiskt i Premier League. City ligger en poäng före Liverpool när fyra matcher återstår. Manchester City kan ställas mot just Liverpool i finalen av Champions League om de når dit. De har helt klart laget för detta men Real Madrid är samtidigt Real Madrid och då vet man aldrig vad som kan hända.

Vem når finalen?

Real Madrid måste vinna medan Manchester City är vidare vid oavgjort. Om Real Madrid vinner med 1 mål blir det förlängning. Ska Real Madrid gå vidare till final krävs det seger med minst två mål. Enligt oddsen hos svenska bettingsidor är Manchester City favoriter. Men Real Madrid har Karim Benzema och det tror vi räcker för seger. Därför spelar vi Real Madrid som vinnare över Manchester City till oddset 3,35 hos Snabbare.

Vårt speltips: Real Madrid vinner över Manchester City till oddset 3,35 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Champions League