Real Madrid vs Manchester City – Speltips Champions League

Det blir en högdramatisk match när Real Madrid och Manchester City gör upp i returmötet av Champions Leagues semifinal. Första mötet var minst sagt en match för de neutrala åskådarnas smak då matchen slutade 4-3 till Manchester City. City hade ledningen med både 2-0 och 4-2 men finns Karim Benzema i det andra laget kan vad som helst hända. Nu återstår det att se vad som händer på Estadio Santiago Bernabéu i den spanska huvudstaden.

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Real Madrid firade 35:e ligatiteln i helgen

”Los Blancos” säkrade i helgen sin 35:e ligatitel efter att ha slagit Espanyol med 4-0. Laget har stått för en imponerande säsong och vann serien överlägset framför Sevilla och FC Barcelona. Ancelottis comeback kan därför inte kallas för något annat än succé. I Champions League kan det också bli final men då krävs det seger med två mål mot Manchester City. Det blir ingen lätt uppgift då Pep Guardiolas Man City ser oerhört starka ut.

Manchester City slåss på två fronter

Om Real Madrid i helgen kunde säkra sin titel i La Liga är det mer dramatiskt i Premier League. City ligger en poäng före Liverpool när fyra matcher återstår. Manchester City kan ställas mot just Liverpool i finalen av Champions League om de når dit. De har helt klart laget för detta men Real Madrid är samtidigt Real Madrid och då vet man aldrig vad som kan hända.

Vem når finalen?

Real Madrid måste vinna medan Manchester City är vidare vid oavgjort. Om Real Madrid vinner med 1 mål blir det förlängning. Ska Real Madrid gå vidare till final krävs det seger med minst två mål. Enligt oddsen hos svenska bettingsidor är Manchester City favoriter. Men Real Madrid har Karim Benzema och det tror vi räcker för seger. Därför spelar vi Real Madrid som vinnare över Manchester City till oddset 3,35 hos Snabbare.

Vårt speltips: Real Madrid vinner över Manchester City till oddset 3,35 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Champions League

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com