Real Madrid vs Sevilla – Spanien

Hemmalaget Real Madrid

Real Madrid vs SevillaEuropeiska Super Cupen är återigen en helspansk affär för tredje gången och en repris på 2014 års match. Den matchen vann Real Madrid med 2-0 och som spelades i Cardiff. Då gjorde Cristiano Ronaldo mål. Återstår att se om det sker nu igen.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Årets match spelas hos Rosenborgs hemmaarena och den tar 21 000 åskådare och förmodligen kommer inte vare sig Sevilla eller Real Madrid tycka att det är en mysig plats att spela på.

Enligt Zidane så kommer följande spelare att vila i dagens match; Cristiano Ronaldo, Pepe, Gareth Bale, Toni Kroos och Karim Benzema.

Bortalaget Sevilla

Med tanke på alla spelare som får vila i Real Madrid så böra Sevilla ha en riktigt bra chans i kvällens match. Men laget är inte i bra form och man vet inte riktigt vad man kan förvänta sig av dom. Man har också tappat spelare under sommaren som t.ex. Kevin Gameiro och Grzegorz Krychowiak.

Tränaren Unai Emery har flyttat till Paris så detta blir den nya tränaren Jorge Sampaolis första match. Försäsongsmatcherna har faktiskt gått bra och man har vunnit samtliga sina 6 matcher.

Så här tänker vi

Vi tror att Sevilla kanske kan uppröra ett ganska mediokert Real Madrid i dagens match och spelare X2 på Sevilla till oddset 2.00 hos mybet

Vi spelar: X2 hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar