Real Madrid vs Sporting Lisbon – Champions League

Hemmalaget Real Madrid

real-madrid-vs-sporting-lisbonReal Madrid är i storform och man spelar i allt fler finaler. Man vinner svåra matcher och man spelar som ett lag. Man är aldrig bättre än det spel laget totalt sett spelar tillsammans. Trots vinster i Champions League har man svårt att vinna den inhemska ligan.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta bevisar hur bra hur La Liga är. Vinnare av La Liga FC Barcelona, finallag i Champions League förra året var Real Madrid och Atletico Madrid. Så varken vinnaren eller det andra finallaget i Champions League vann ligan. Hur ofta händer det speciellt när lag från samma land och liga deltar i den finalen? Inte ofta. Aldrig tidigare.

Bortalaget Sporting Lisbon

Sporting Lisbon kommer göra allt man kan för att försöka ta poäng både i dagens matche men också i matchen mot Borussia Dortmund och på så vis skapa momentum i gruppspelet. Så motivation för att göra allt man kan mot dessa två storlag finns verkligen.

Precis som för Real Madrid har nästan allt gått som på räls för Sporting Lisbon denna säsong och man har fått ihop spelet riktigt bra på alla lagdelar.

Så här tänker vi

Vi tror på många målchanser och utan betydande bollinnehav för något lag så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.8 hos NordicBet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar