Real Madrid vs Sporting Lisbon – Champions League

Hemmalaget Real Madrid

real-madrid-vs-sporting-lisbonReal Madrid är i storform och man spelar i allt fler finaler. Man vinner svåra matcher och man spelar som ett lag. Man är aldrig bättre än det spel laget totalt sett spelar tillsammans. Trots vinster i Champions League har man svårt att vinna den inhemska ligan.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta bevisar hur bra hur La Liga är. Vinnare av La Liga FC Barcelona, finallag i Champions League förra året var Real Madrid och Atletico Madrid. Så varken vinnaren eller det andra finallaget i Champions League vann ligan. Hur ofta händer det speciellt när lag från samma land och liga deltar i den finalen? Inte ofta. Aldrig tidigare.

Bortalaget Sporting Lisbon

Sporting Lisbon kommer göra allt man kan för att försöka ta poäng både i dagens matche men också i matchen mot Borussia Dortmund och på så vis skapa momentum i gruppspelet. Så motivation för att göra allt man kan mot dessa två storlag finns verkligen.

Precis som för Real Madrid har nästan allt gått som på räls för Sporting Lisbon denna säsong och man har fått ihop spelet riktigt bra på alla lagdelar.

Så här tänker vi

Vi tror på många målchanser och utan betydande bollinnehav för något lag så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.8 hos NordicBet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com