Real Sociedad vs Espanyol – La Liga

Hemmalaget Real Sociedad

Real Sociedad, har varit ett av få lag denna säsong att sticka ut genom ett underhållande spel. Nästan allt kan hända när Real Sociedad står på planen, straffar, skott mot mål och självmål. Deras försvarsspel är inte av samma höga klass som deras anfallsspel och idag kommer anfallarna att släppa loss hela sin kraft mot Espanyols försvar.

Real Sociedad har så många sätt att anfalla på och deras utbud på anfallare är stort. De har ungdomen Mikel Oyarzabal som har varit lysande på sin vänsterkant denna säsong. Även Real Sociedads mittbackar har gjort sju mål tillsammans i år och då förstår man att de gillar att spela anfallsspel.

Bortalaget Espanyol

Espanyol har varit ganska ojämna detta år och det känns inte som om de har gjort några framsteg under sommaren heller. Lagen i La Liga har lärt sig hur man spelar mot Espanyol och eftersom inget nytt har hänt på spelarfronten så är allt detsamma från förra säsongen. De har bara lyckats ta två poäng på deras första fyra bortamatcher även om motståndet också har varit av den värsta sorten.

Idag gäller det för försvarsspelarna att vara med från minut ett och att de är på tårna för det kommer att smälla på direkt. Kan de hålla ut de första femton minuterna har de en liten chans till ett poäng idag.

Så här tänker vi

Espanyol är inte just nu inne i den form som gör att de slår lag som Real Sociedad på bortaplan dessutom är Real Sociedad i bra form så vi väljer att spela Real Sociedad för vinst till oddset 1.80 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Real Sociedad för vinst till oddset 1.80 hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com