Real Sociedad vs Espanyol – La Liga

Hemmalaget Real Sociedad

Real Sociedad, har varit ett av få lag denna säsong att sticka ut genom ett underhållande spel. Nästan allt kan hända när Real Sociedad står på planen, straffar, skott mot mål och självmål. Deras försvarsspel är inte av samma höga klass som deras anfallsspel och idag kommer anfallarna att släppa loss hela sin kraft mot Espanyols försvar.

Real Sociedad har så många sätt att anfalla på och deras utbud på anfallare är stort. De har ungdomen Mikel Oyarzabal som har varit lysande på sin vänsterkant denna säsong. Även Real Sociedads mittbackar har gjort sju mål tillsammans i år och då förstår man att de gillar att spela anfallsspel.

Bortalaget Espanyol

Espanyol har varit ganska ojämna detta år och det känns inte som om de har gjort några framsteg under sommaren heller. Lagen i La Liga har lärt sig hur man spelar mot Espanyol och eftersom inget nytt har hänt på spelarfronten så är allt detsamma från förra säsongen. De har bara lyckats ta två poäng på deras första fyra bortamatcher även om motståndet också har varit av den värsta sorten.

Idag gäller det för försvarsspelarna att vara med från minut ett och att de är på tårna för det kommer att smälla på direkt. Kan de hålla ut de första femton minuterna har de en liten chans till ett poäng idag.

Så här tänker vi

Espanyol är inte just nu inne i den form som gör att de slår lag som Real Sociedad på bortaplan dessutom är Real Sociedad i bra form så vi väljer att spela Real Sociedad för vinst till oddset 1.80 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Real Sociedad för vinst till oddset 1.80 hos Ladbrokes

Lämna en kommentar