Real Sociedad vs Real Madrid

Spanien, La Liga. Spelstopp 16:00, 2016-04-30.Gareth-Bale-597141

Tätstriden i La Liga hårdnar. Barca leder fortfarande, men är nu tätt följda av både Atletico och Real. Matchen jag fokuserar på den här gången är mötet mellan Real Sociedad och Real Madrid. Real Madrid har just nu ett väldigt hårt matchprogram då de fortfarande är kvar i CL och har ett andra semifinalmöte mot City som väntar.

Spela hos Betsson, 100% bonus vid din första insättning upp till 500 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Real Madrid har som sagt var fått väldigt hård matchning det senaste. Det tuffa spelprogamet har gjort att flera viktiga nyckelspelare är borta inför dagens möte mot Real Sociedad. Både Benzema och Ronaldo saknas (!!!), samt att Kroos förmodligen kommer stå över matchen pga. vila.

Real Sociedads situation ser dessvärre, för deras del, inte mycket bättre ut. De har just nu mängder av skadade spelare, samt att viktige Carlos Vela är avstängd inför detta möte. Inget av lagen har ett optimalt utgångsläge inför matchen med andra ord!

Speltips

Real Madrid har skador på viktiga nyckelspelare, inte minst Ronaldo. Men vad man ibland glömmer bort är att de även har en bred trupp, med många fullgoda ersättare. Bland annat har James fått nöta bänk i de senaste matcherna. Med tanke på det faktum att Real Madrid fortfarande kan vinna ligan, så tror jag även att de kommer vinna den här matchen, trots några tunga avbräck i laget. Pigga, hungriga och extremt bra spelare kommer att ersätta dessa skador med bravur, tror jag.

Real Sociedad skadelista börjar bli lång, kanske för lång för att laget skall kunna slutföra säsongen på bästa möjliga vis. Laget har inte heller vunnit på de tre senaste och har en usel dagsform i nuläget.

Spelet i den här matchen landar på Real Madrid att göra mål i båda halvlekar till det höga oddset 2,38 hos Betsson. Spelet kan verka något riskabelt, men faktum är att just det här spelet hade suttit i Madrids senaste tre ligamatcher. Unga, hunriga och fräscha spelare in på plan, varför inte, liksom? Bale gör ett i första, sen trycker Jesé in ett mål i den 75:e matchminuten. Vi prövar! Lycka till vid rygg!

Jag spelar på: Bortalag att göra mål i båda halvlekar – Ja

Lämna en kommentar