Red Bull Leipzig vs BK Häcken – Europa League

RB no sugarI skuggan av Malmös kval till Champions League har vi faktiskt tre svenska lag kvar i Europa League. Förutom Stockholmsklubbarna Djurgården och AIK är det även BK Häcken som ska försöka ta sig till gruppspelet. När lottningen drog och man fick Leipzig dog nog alla drömmar om gruppspel för klubben från Hisingen. Red Bull mot Gothia Cup drabbar samman i en match där tyskarna naturligtvis är storfavoriter.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Red Bull Leipzig

RB Leipzig har sedan man blev köpt av energidrycksföretaget tagit enorma klev inom fotbollshierarkin. Visst är klubben milt sagt inte älskad av fotbollsvärlden men det är såklart inte något spelarna tänker på. Istället vill man återupprepa sin systerklubb Red Bull Salzburgs Europaframgångar då de gick till semifinal i Europa League i våras. Svenske Emil Forsberg är kvar i klubben men kommer inte till spel i kvällens drabbning. Om han hade visat samma form som i VM är det knappast något tapp oavsett.

Bortalaget BK Häcken

BK Häckens form är något tveksam efter tre raka förluster. Göteborgsklubben ligger på plats nummer 10 i tabellen vilket naturligtvis är ett underbetyg med tanke på de spelare och resurserna klubben har. Upp till Leipzigs ekonomiska nivå är det dock en rejäl bit och detsamma gäller spelare för spelare. Häcken ska helt enkelt inte ha en chans i denna match och det enda som talar för BK Häcken är att de är mitt uppe i säsongen medan Leipzig inte har spelat en tävlingsmatch ännu denna säsong.

Så här tänker vi

Det brukar bli målglatt när Häcken spelar fotboll och detsamma gäller Leipzig. Då det inte finns något spelvärde i seger för Leipzig väljer vi att köra ett målspel idag. Över 2,5 mål hämtas till oddset 1,62 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan RB Leipzig och BK Häcken till oddset 1,62 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com