Röda Stjärnan Belgrad vs Valetta – Champions League kval

Hemmalaget Röda Stjärnan Belgrad

Röda Stjärnan Belgrad vs ValettaRöda Stjärnan Belgrad är inte i närheten så bra eller skicklig som man var under sin storhetstid. Röda Stjärnan Belgrad som 1991 vann den här turnering har inte burit vidare på dom framgångarna utan sakta men säkert spela sig bort från en final igen. Faktum är att man har svårt att passera kvalificeringsrundorna nu för tiden.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu kommer man dock till den här turneringen med vad man får anta är ett bra självförtroende då man vann den inhemska ligan och är kanske på gång på ett helt annat sätt än vi är vana vid. Nu har man ett 2-1 övertag sedan den första matchen mot Valetta men man kan inte slå sig till ro för det.

Bortalaget Valletta

Valletta som är Maltesernas favoritlag har det väldigt kämpigt mot nästan allt motstånd i europa och man tog sig vidare på målskillnad mot det färöriska laget B36 Torshavn vilket inte direkt är något styrkebesked.

Man har aldrig tagit sig förbi andra rundan i Champions League och ingen förväntar sig det idag heller. Men om man kan ta vara på sina chanser som man trots allt kommer att få så kan det hända som man önskar sig mest av allt nämligen att ta sig vidare till nästa nivå i den här turneringen.

Så här tänker vi

Vi tror att det kommer bli målchanser och spelar Båda lagen gör mål till oddset 3.40 hos NordicBet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com