Röda Stjärnan Belgrad vs Valetta – Champions League kval

Hemmalaget Röda Stjärnan Belgrad

Röda Stjärnan Belgrad vs ValettaRöda Stjärnan Belgrad är inte i närheten så bra eller skicklig som man var under sin storhetstid. Röda Stjärnan Belgrad som 1991 vann den här turnering har inte burit vidare på dom framgångarna utan sakta men säkert spela sig bort från en final igen. Faktum är att man har svårt att passera kvalificeringsrundorna nu för tiden.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu kommer man dock till den här turneringen med vad man får anta är ett bra självförtroende då man vann den inhemska ligan och är kanske på gång på ett helt annat sätt än vi är vana vid. Nu har man ett 2-1 övertag sedan den första matchen mot Valetta men man kan inte slå sig till ro för det.

Bortalaget Valletta

Valletta som är Maltesernas favoritlag har det väldigt kämpigt mot nästan allt motstånd i europa och man tog sig vidare på målskillnad mot det färöriska laget B36 Torshavn vilket inte direkt är något styrkebesked.

Man har aldrig tagit sig förbi andra rundan i Champions League och ingen förväntar sig det idag heller. Men om man kan ta vara på sina chanser som man trots allt kommer att få så kan det hända som man önskar sig mest av allt nämligen att ta sig vidare till nästa nivå i den här turneringen.

Så här tänker vi

Vi tror att det kommer bli målchanser och spelar Båda lagen gör mål till oddset 3.40 hos NordicBet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar