Rumänien vs Sverige – Vänskapslandskamp

Jan AnderssonSista matchen väntar innan Janne Andersson ska ut VM-truppen till Ryssland 2018. Det svenska fotbollslandslaget åker till Rumänien för att lufta de spelare som inte fick speltid mot Chile i helgens drabbning på Friends Arena. Den gången blev det en snöplig förlust efter att Chile avgjort sent på tilläggstid. Ska Sveriges b-uppställning studsa tillbaka eller väntar ännu en förlust för ”Party-Jannes” manskap?

Hämta din välkomstbonus på 1000 kronor hos LeoVegas idag

Hemmalaget Rumänien:

Rumänien är inte den stora fotbollsnation man en gång varit och laget var inte ens nära att kvalificera sig till Ryssland 2018. Istället blev det en fjärde plats för nationen som kom sist i sin EM-grupp i Frankrike 2016. Från att ha varit en världsnation med spelare som George Hagi har man nu blivit nästan en blåbärsnation långt från finrummet. Ingenting talar för att man kommer ta sig tillbaka dit under den närmsta tiden heller. Nu tar man emot Sverige på Stadionul Ion Oblemenco. Kan Cosmin Contra och hans mannar skrälla sig till en seger?

Bortalaget Sverige:

Sverige tog sig till VM överraskande efter att ha tagit sig förbi Italien i Playoff. Jan Andersson hade knappat kunnat önska sig en bättre start under sitt första kval och han blev ”Party-Janne” med hela svenska folket. Han har blivit känd för att skapa ett lag som jobbar tillsammans och där ingen är större än jaget. Nu mot Chile senast blev det dock förlust men Janne lär ändå rotera friskt och låta alla spelare få delta.

Så här tänker vi:

Sverige är en starkare nation men formerar inte sin bästa elva under tisdagens match. Därför är Rumänien favoriter enligt spelbolagen. Sveriges ”b-uppställning” har dock gjort under förr och besegrade bland annat Portugal borta med 3-2 i en minnesvärd match på Madeira. Vi väljer att spela segern för Sverige till oddset 3,05 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Sverige besegrar Rumänien till oddset 3,05 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com