Ryssland vs Slovakien – EM

Hemmalaget Ryssland

Ryssland vs SlovakienSista tiden har det mesta handlat om hur illa Rysslands supportrar har betett sig. I ärlighetens namn så måste man också inflika att britternas ökända huliganer säkert och bidrog till en del av det våld som skedde.

Rysslands spelare är dock inga huliganer utan de har trots avsaknad av några nyckelspelare försökt spela så bra dom kunnat. Det höll hela 70 minuter mot England innan de var tvungna att se ett mål komma för engelsmännen. Men sista ordet var inte sagt utan de lyckades göra ett mål i slutet av matchen.

Poängen som man tog mot England kan visa sig viktig och om man i dagens match mot Slovakien lyckas vinna så har man ett gyllene läge för att gå vidare från gruppen.

Bortalaget Slovakien

Slovakien spelade hyggligt under kvalificering till EM och slutade på en hedrande andraplats fem poäng bakom Spanien och tre poäng före Ukraina. Dock så är man väldigt beroende av Marek Hamsik och detta känner säkert väl till.

Mot Wales spelade man inte så bra i första halvlek och Gareth Bale lyckades på frispark nära målet sätt in bollen och målvaktens tabbe gjorde att den gick in. I andra halvlek ändra man spelstil och det lönade sig och man fick utdelning till 1-1. Dock så lyckades Wales också få in ett andramål och matchen slutade 2-1.

Så här tänker vi

Vi tror att båda lagen kommer få sina chanser idag att göra mål så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.0 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com