Ryssland vs Slovakien – EM

Hemmalaget Ryssland

Ryssland vs SlovakienSista tiden har det mesta handlat om hur illa Rysslands supportrar har betett sig. I ärlighetens namn så måste man också inflika att britternas ökända huliganer säkert och bidrog till en del av det våld som skedde.

Rysslands spelare är dock inga huliganer utan de har trots avsaknad av några nyckelspelare försökt spela så bra dom kunnat. Det höll hela 70 minuter mot England innan de var tvungna att se ett mål komma för engelsmännen. Men sista ordet var inte sagt utan de lyckades göra ett mål i slutet av matchen.

Poängen som man tog mot England kan visa sig viktig och om man i dagens match mot Slovakien lyckas vinna så har man ett gyllene läge för att gå vidare från gruppen.

Bortalaget Slovakien

Slovakien spelade hyggligt under kvalificering till EM och slutade på en hedrande andraplats fem poäng bakom Spanien och tre poäng före Ukraina. Dock så är man väldigt beroende av Marek Hamsik och detta känner säkert väl till.

Mot Wales spelade man inte så bra i första halvlek och Gareth Bale lyckades på frispark nära målet sätt in bollen och målvaktens tabbe gjorde att den gick in. I andra halvlek ändra man spelstil och det lönade sig och man fick utdelning till 1-1. Dock så lyckades Wales också få in ett andramål och matchen slutade 2-1.

Så här tänker vi

Vi tror att båda lagen kommer få sina chanser idag att göra mål så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.0 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes