Ryssland vs Sverige – Nations League

Vladimir PutinEfter förlustmatchen mot Turkiet i premiären av Nations League är Sverige piskade att vinna borta mot Ryssland för att inte gruppsegern i Nations League ska vara helt körd. Sverige hade 2-0 mot Turkiet men lyckades tappa till 3-2. Nu är ”Granen” tillbaka i elvan och förhoppningsvis blir det ett tätare försvar. Ryssland är dock pånyttfödda och gick till kvartsfinal i VM.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Ryssland

I VM på hemmaplan i somras gick Ryssland in i mästerskapet som det sämst rankade laget av samtliga deltagare. Trots detta lyckades man nå kvartsfinal och var en straffläggning från att nå semifinal. De som trodde framgångarna skulle ta slut där får nog tänka om. Ryssland vann med 2-1 borta mot Turkiet och slog Tjeckien hemma med 5-1 i senaste träningsmatchen. Det blir alltså en riktigt tuff utmaning för blågult.

Bortalaget Sverige

Svenska fotbollslandslaget gick också över förväntan i VM och nådde lika långt som Ryssland. Tyvärr såg det inte lika ljust ut i matcherna efter mästerskapet. 0-2 mot Österrike och 2-3 mot Turkiet har gjort att Sverige tappat två placeringar på världsrankingen. Nu är man pressade att slå Ryssland för att fortfarande ha chansen på gruppsegern i Nations League men framförallt så man inte kommer sist i gruppen och därmed får en sämre seedning i EM-kvalet.

Så här tänker vi

Ryssland är starka på hemmaplan och har en finfin form under 2018. Man spelar en rolig fotboll med offensiv spets. Det kommer dock krävas något extra för att bryta igenom Sveriges försvarsmur och välorganiserade spel. Vi tror att Ryssland är lite för starka för blågult och väljer att spela på rysk seger till oddset 2.0 hos Unibet.

Vårt speltips: Ryssland vinner över Sverige till oddset 2.0 hos Unibet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com