Ryssland vs Sverige – Nations League

Vladimir PutinEfter förlustmatchen mot Turkiet i premiären av Nations League är Sverige piskade att vinna borta mot Ryssland för att inte gruppsegern i Nations League ska vara helt körd. Sverige hade 2-0 mot Turkiet men lyckades tappa till 3-2. Nu är ”Granen” tillbaka i elvan och förhoppningsvis blir det ett tätare försvar. Ryssland är dock pånyttfödda och gick till kvartsfinal i VM.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Ryssland

I VM på hemmaplan i somras gick Ryssland in i mästerskapet som det sämst rankade laget av samtliga deltagare. Trots detta lyckades man nå kvartsfinal och var en straffläggning från att nå semifinal. De som trodde framgångarna skulle ta slut där får nog tänka om. Ryssland vann med 2-1 borta mot Turkiet och slog Tjeckien hemma med 5-1 i senaste träningsmatchen. Det blir alltså en riktigt tuff utmaning för blågult.

Bortalaget Sverige

Svenska fotbollslandslaget gick också över förväntan i VM och nådde lika långt som Ryssland. Tyvärr såg det inte lika ljust ut i matcherna efter mästerskapet. 0-2 mot Österrike och 2-3 mot Turkiet har gjort att Sverige tappat två placeringar på världsrankingen. Nu är man pressade att slå Ryssland för att fortfarande ha chansen på gruppsegern i Nations League men framförallt så man inte kommer sist i gruppen och därmed får en sämre seedning i EM-kvalet.

Så här tänker vi

Ryssland är starka på hemmaplan och har en finfin form under 2018. Man spelar en rolig fotboll med offensiv spets. Det kommer dock krävas något extra för att bryta igenom Sveriges försvarsmur och välorganiserade spel. Vi tror att Ryssland är lite för starka för blågult och väljer att spela på rysk seger till oddset 2.0 hos Unibet.

Vårt speltips: Ryssland vinner över Sverige till oddset 2.0 hos Unibet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com