Ryssland vs Wales – EM

Hemmalaget Ryssland

Ryssland vs WalesRyssland kom till turnering som gruppfavoriter efter England men de har spelat mycket svagt. I Englands matchen kom man inte alls upp i någon bra standard och med mycket tur lyckades man ta 1 poäng helt oförtjänt.

I Slovakien matchen var det Ryssland som helt dominerade men de har så förtvivlat svårt att göra mål och tog inte till vara på sina chanser som dök upp. Istället var det Slovakien som spelade bra på kontringar och Marek Hamsik kunde passa Vladimir Weiss som lurade bort två försvarare och satte bollen i mål. Sedan kunde även Marek Hamsik sätt ytterligare en mål bakom Ryssslands målvakt och matchen slutade 2-1 vinst för Slovakien. Ryssland ligger nu sist i gruppen och vinst idag är det enda som gäller för att ens ha en mikroskopisk chans till avancemang.

Bortalaget Wales

Förmodligen kände sig Wales riktigt ledsna efter matchen mot England. Man spelade så uppoffrande, tänkte skott och sprang mil för att täcka ytor. Englands trupp är kanske bättre men England har inte Gareth Bale som gjorde matchens första mål. Sedan kom England tillbaka genom först mål av Vardy och sedan Sturridge vilket gjorde att trots fint försvarsspel av Wales fick man med sig noll poäng.

Så här tänker vi

Vi tror att på grund av det pressade läget kommer Ryssland trycka på allt dom har och vi tror att Gareth Bale också kommer få sina chanser i matchen och spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.00 hos Redbet.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos redbet

Lämna en kommentar