Ryssland vs Wales – EM

Hemmalaget Ryssland

Ryssland vs WalesRyssland kom till turnering som gruppfavoriter efter England men de har spelat mycket svagt. I Englands matchen kom man inte alls upp i någon bra standard och med mycket tur lyckades man ta 1 poäng helt oförtjänt.

I Slovakien matchen var det Ryssland som helt dominerade men de har så förtvivlat svårt att göra mål och tog inte till vara på sina chanser som dök upp. Istället var det Slovakien som spelade bra på kontringar och Marek Hamsik kunde passa Vladimir Weiss som lurade bort två försvarare och satte bollen i mål. Sedan kunde även Marek Hamsik sätt ytterligare en mål bakom Ryssslands målvakt och matchen slutade 2-1 vinst för Slovakien. Ryssland ligger nu sist i gruppen och vinst idag är det enda som gäller för att ens ha en mikroskopisk chans till avancemang.

Bortalaget Wales

Förmodligen kände sig Wales riktigt ledsna efter matchen mot England. Man spelade så uppoffrande, tänkte skott och sprang mil för att täcka ytor. Englands trupp är kanske bättre men England har inte Gareth Bale som gjorde matchens första mål. Sedan kom England tillbaka genom först mål av Vardy och sedan Sturridge vilket gjorde att trots fint försvarsspel av Wales fick man med sig noll poäng.

Så här tänker vi

Vi tror att på grund av det pressade läget kommer Ryssland trycka på allt dom har och vi tror att Gareth Bale också kommer få sina chanser i matchen och spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.00 hos Redbet.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com