Saudiarabien vs Egypten – Fotbolls-VM 2018

Salah MohamedNu är det dags för Saudiarabien att ta emot Egypten i en match som nog kommer ha det lägsta tittarsiffrorna i en VM-match någonsin. Detta då Ryssland och Uruguay gör upp samtidigt. Båda lagen är redan utslagna ur VM och det blir snarare någon slags match om tröstpriset än en spännande fotbollsmatch, där det enda roliga kan vara att titta om Salah får spela.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Saudiarabien

Efter premiären mot Ryssland var Saudiarabien hånade världen över och det verkade inte som laget hade i VM att göra över huvud taget. Mot Uruguay valde laget en mer defensiv approach och bortsett från ett helt sjukt misstag av målvakten stod Saudiarabien upp hyfsat. I matchen mot Uruguay hotade man kanske inte men i slutet av matchen blev det iaf lite tryck. Oavsett vilket är man ute ur turneringen och det är inte särskilt mycket som talar för att man vinner sista matchen heller.

Bortalaget Egypten

Egyptens VM avgjordes i den sista minuten mot Uruguay när man släppte in 1-0 och förlorade matchen. Detta verkade påverka laget rejält som inte gick att känna igen mot Ryssland. Det var riktigt deppigt i Egypten-lägret som dessutom hade Salah på bänken. Mot Ryssland var stjärnan tillbaka från start men laget förlorade ändå klart med 3-1. Resultatet innebar att laget nu är ute ur VM. Men man kan i alla fall få med sig tre poäng och en seger vid vinst mot Saudiarabien.

Så här tänker vi

Egypten är ett betydligt bättre lag än Saudiarabien och det är inte mycket som talar för att Saudierna ska han chans mot Egypten. Kommer Salah bara igång lite mer kommer han ha lekstuga mot försvaret och enkelt vinna matchen åt sitt hemland. Vi tror på seger på Egypten och väljer att spela på seger för dessa till oddset 1,90 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Egypten vinner över Saudiarabien till oddset 1,90 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com