Saudiarabien vs Egypten – Fotbolls-VM 2018

Salah MohamedNu är det dags för Saudiarabien att ta emot Egypten i en match som nog kommer ha det lägsta tittarsiffrorna i en VM-match någonsin. Detta då Ryssland och Uruguay gör upp samtidigt. Båda lagen är redan utslagna ur VM och det blir snarare någon slags match om tröstpriset än en spännande fotbollsmatch, där det enda roliga kan vara att titta om Salah får spela.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Saudiarabien

Efter premiären mot Ryssland var Saudiarabien hånade världen över och det verkade inte som laget hade i VM att göra över huvud taget. Mot Uruguay valde laget en mer defensiv approach och bortsett från ett helt sjukt misstag av målvakten stod Saudiarabien upp hyfsat. I matchen mot Uruguay hotade man kanske inte men i slutet av matchen blev det iaf lite tryck. Oavsett vilket är man ute ur turneringen och det är inte särskilt mycket som talar för att man vinner sista matchen heller.

Bortalaget Egypten

Egyptens VM avgjordes i den sista minuten mot Uruguay när man släppte in 1-0 och förlorade matchen. Detta verkade påverka laget rejält som inte gick att känna igen mot Ryssland. Det var riktigt deppigt i Egypten-lägret som dessutom hade Salah på bänken. Mot Ryssland var stjärnan tillbaka från start men laget förlorade ändå klart med 3-1. Resultatet innebar att laget nu är ute ur VM. Men man kan i alla fall få med sig tre poäng och en seger vid vinst mot Saudiarabien.

Så här tänker vi

Egypten är ett betydligt bättre lag än Saudiarabien och det är inte mycket som talar för att Saudierna ska han chans mot Egypten. Kommer Salah bara igång lite mer kommer han ha lekstuga mot försvaret och enkelt vinna matchen åt sitt hemland. Vi tror på seger på Egypten och väljer att spela på seger för dessa till oddset 1,90 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Egypten vinner över Saudiarabien till oddset 1,90 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com