Saudiarabien vs Mexiko – Speltips VM 2022

Ochoa Mexiko speltips VM 2022Saudiarabien chockade fotbollsvärlden när laget vann mot Argentina vilket fick landet att införa en nationell helgdag samtidigt som varje spelare också fick en Rolls Royce i belöning. Mot Polen i efterföljande match räckte det dock inte till utan laget föll med 0-2. Nu ställs de mot Mexiko som fortfarande inte gjort mål i VM 2022. Men Mexiko kan fortfarande gå vidare om de vinner med tre mål. Det kommer att bli en gastkramande tillställning i Qatar.

Datum: 30 november 2022
Avspark: 20:00
Arena: Lusail Iconic Stadium (Lusail)
Domare: Michael Oliver (England)

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Saudiarabien är vidare vid seger

Saudiarabien tog sig till åttondelsfinal i VM 1994 men har sedan dess aldrig tagit sig vidare från gruppspelet. Nu är de vidare vid seger mot Mexiko vilket vore en rejäl sensation. Framförallt med tanke på förväntningarna inför turneringen. Har de vad som krävs för att vinna mot Mexiko och ta sig vidare? Under onsdagskvällen har vi svaret.

Mexiko har varit en besvikelse så här långt

Det mexikanska laget har inte imponerat hittills under VM 2022. Laget fick 0-0 mot Polen och föll sedan mot Argentina med 0-2. Spelmässigt har det sätt okej ut men det finns ingen som kan göra mål och det saknas det där sista i den berömda tredjedelen. Nu tror vi att det kan bli tufft att ta sig vidare. Men samtidigt är laget vidare om de vinner med fyra mål mot Saudiarabien. Men det kan bli tufft då laget fortfarande inte gjort mål i detta VM.

Mexiko vinner

Skulle Mexiko förlora blir det första gången de åker ur gruppspelet på mycket länge. Sedan 1994 har de gått vidare till åttondelsfinal varje gång. Nu tror vi att de kommer vinna matchen men åka ur turneringen vilket oddsen hos svensk betting visar. Vi spelar Mexiko som vinnare till oddset 1,70 hos ComeOn.

Vårt speltips: Mexiko vinner mot Saudiarabien till oddset 1,70 hos ComeOn.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller