Seattle Sounders vs LA Galaxy – MLS

Hemmalaget Seattle Sounders

seattle sounders vs la galaxyDen här säsongen är det Seattle Sounders ojämna kvalité på spelet som har gjort deras tabellplacering sämre än väntat. Så fort man har vunnit en eller två matcher så går man och förlorar en match. Man får inte till några segersviter.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det gör att man just nu ligger i botten av den västra konferensen och man har bara lyckats spela in 17 poäng på 16 matcher vilket självklart inte är bra och under den nivå man vill ligga på. Det positiva är att man har en match mindre spelad mot de andra lagen i konferensen.

Bortalaget LA Galaxy

LA Galaxy spelar något bättre än vad dagens värdar lyckats med. Men man lyckas inte vinna matcherna. Man spelar ibland bra försvarsspel och ibland dåligt men man lyckas trots det att göra mål och få till oavgjort resultat. Man har bara förlorat två matcher av 17 möjliga.

På bortaplan har man det dock svårt och man har bar lyckats vinna en gång på bortaplan och man har förlorat tre gånger här. Så om man vill vinna idag så måste man göra något annorlunda mot de andra gångerna man har varit på besök.

Så här tänker vi

Trots dåligt spel av Seattle Sounders så är det den här matchen man ska vinna sett till statistiken och inbördes möten så vi spelar Vinst för Seattle Sounders till oddset 1.80 hos mybet

Vi spelar: Vinst för Seattle Sounders hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar