Seattle Sounders vs LA Galaxy – MLS

Hemmalaget Seattle Sounders

seattle sounders vs la galaxyDen här säsongen är det Seattle Sounders ojämna kvalité på spelet som har gjort deras tabellplacering sämre än väntat. Så fort man har vunnit en eller två matcher så går man och förlorar en match. Man får inte till några segersviter.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det gör att man just nu ligger i botten av den västra konferensen och man har bara lyckats spela in 17 poäng på 16 matcher vilket självklart inte är bra och under den nivå man vill ligga på. Det positiva är att man har en match mindre spelad mot de andra lagen i konferensen.

Bortalaget LA Galaxy

LA Galaxy spelar något bättre än vad dagens värdar lyckats med. Men man lyckas inte vinna matcherna. Man spelar ibland bra försvarsspel och ibland dåligt men man lyckas trots det att göra mål och få till oavgjort resultat. Man har bara förlorat två matcher av 17 möjliga.

På bortaplan har man det dock svårt och man har bar lyckats vinna en gång på bortaplan och man har förlorat tre gånger här. Så om man vill vinna idag så måste man göra något annorlunda mot de andra gångerna man har varit på besök.

Så här tänker vi

Trots dåligt spel av Seattle Sounders så är det den här matchen man ska vinna sett till statistiken och inbördes möten så vi spelar Vinst för Seattle Sounders till oddset 1.80 hos mybet

Vi spelar: Vinst för Seattle Sounders hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com