Serbien vs Schweiz – Speltips VM 2022

SerSerbien speltips VM 2022 mot Schweizbien hade höga förväntningar på sig inför VM efter att ha vunnit sin kvalgruppföre Portugal. De har minst sagt inte infriats då laget endast tagit en poäng hittills i VM 2022. Nu återstår det att se om de kan överraska och ta poäng mot Schweiz, det skulle räcka till avancemang med stor sannolikhet. Därför ser det ut att bli en intressant match mellan Serbien och Schweiz i Grupp G.

Datum: 2 december 2022
Avspark: 20:00
Arena: Stadium 974 (Doha)

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Serbien har varit en besvikelse

Serbien har inte infriat de förväntningar vi hade på laget efter deras fina kval. Nu har de spelat två matcher och endast tagit en poäng. Visst var det en underhållande match senast mot Kamerun men 3-3 gav inte mer än en poäng. Trots detta har laget stor sannolikhet att gå vidare vid scenariot att de vinner mot Schweiz.

Schweiz har gjort vad som förväntas

Seger mot Kamerun med 1-0 och förlust mot Brasilien med samma siffror gör att laget nu står på tre poäng inför den avslutande gruppspelsmatchen. Därmed är laget vidare vid oavgjort men en förlust skulle vara ödesdiger då det innebär att det blir respass för laget. Schweiz nådde åttondelsfinal förra VM där de åkte ur mot Sverige. Kan de nå lika långt detta VM?

Kan bli en dramatiskt match

Det ser ut att kunna bli en riktigt spännande match mellan lagen. Det är vinna eller försvinna som gäller och det känns som en oviss match. Serbien är favoriter enligt oddsen men har inte imponerat. Vi tror att det kan bli jämnt och att lagen får dela på potten vilket oddsen visar hos svensk betting. Av denna anledning spelar vi X i matchen mellan Serbien och Schweiz till oddset 3,25 hos ComeOn.

Vårt speltips: Serbien och Schweiz spelar oavgjort till oddset 3,25 hos ComeOn.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller