Shaktar Donesk vs Manchester City – Champions League

Hemmalaget Shaktar Donesk

Kanske trodde inte Schaktar Donetsk på att de skulle ta sig så här långt när den förra matchen spelades. När de drogs mot lag som Napoli, Feyenoord och dagens motståndare Manchester City så trodde många att tredjeplatsen var given. Men så har det inte blivit utan de är på en fin andraplats med sex poäng bakom det perfekt spelande Manchester City på förstaplatsen.

Ledningen över tredjeplacerade Napoli är tre poäng och en poäng räcker i dag för att säkra en plats. Men en förlust idag och en vinst för Napoli så är Napoli vidare.

Bortalaget Manchester City

Manchester City har gått som tåget men den sista tiden har de inte visat samma överlägsna stil som de gjorde i början av säsongen. Men trots det har de vunnit sina matcher och det visar på mästarkvalitéer som behövs om man skall vinna titlar. I de två senaste matcherna har de legat under men trots det jagat ifatt och vunnit sina matcher.

De har inte förlorat en enda match den här säsongen och det är ett styrkebesked. Alla matcher i Champions League har vunnits och de har gjort 4 mål både på Napoli och på Feyenoord.

Så här tänker vi

Manchester City hittar vägar att vinna sina matcher. Kanske är de på väg ur sin svacka och börjar leverera fantastiska resultat igen. Oavsett vilket vet Manchester City hur man vinner matcher och vi väljer att spela Vinst för Manchester City till oddset 3.00 hos Ladbrokes

Speltipset: Vinst för Manchester City hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com