Shaktar Donesk vs Manchester City – Champions League

Hemmalaget Shaktar Donesk

Kanske trodde inte Schaktar Donetsk på att de skulle ta sig så här långt när den förra matchen spelades. När de drogs mot lag som Napoli, Feyenoord och dagens motståndare Manchester City så trodde många att tredjeplatsen var given. Men så har det inte blivit utan de är på en fin andraplats med sex poäng bakom det perfekt spelande Manchester City på förstaplatsen.

Ledningen över tredjeplacerade Napoli är tre poäng och en poäng räcker i dag för att säkra en plats. Men en förlust idag och en vinst för Napoli så är Napoli vidare.

Bortalaget Manchester City

Manchester City har gått som tåget men den sista tiden har de inte visat samma överlägsna stil som de gjorde i början av säsongen. Men trots det har de vunnit sina matcher och det visar på mästarkvalitéer som behövs om man skall vinna titlar. I de två senaste matcherna har de legat under men trots det jagat ifatt och vunnit sina matcher.

De har inte förlorat en enda match den här säsongen och det är ett styrkebesked. Alla matcher i Champions League har vunnits och de har gjort 4 mål både på Napoli och på Feyenoord.

Så här tänker vi

Manchester City hittar vägar att vinna sina matcher. Kanske är de på väg ur sin svacka och börjar leverera fantastiska resultat igen. Oavsett vilket vet Manchester City hur man vinner matcher och vi väljer att spela Vinst för Manchester City till oddset 3.00 hos Ladbrokes

Speltipset: Vinst för Manchester City hos Ladbrokes

Lämna en kommentar