Shamrock Rovers vs Derry City – Irland

Hemmalaget Shamrock Rovers

Shamrock Rovers vs Derry CityNu har Shamrock Rovers chans att haka på toppen när flera lag däruppe har haltat lite på sistone i sina matcher och när dessutom topplaget Dundalk är inblandat i Champions League kvalspel.

Men tyvärr för Shamrock Rovers så har man själv också spelat rätt dåligt och inte tagit vara på den chans som har öppnat sig för laget. Man har förlorat 4 matcher, spelat oavgjort i tre matcher och bara vunnit i två matcher. Man åkte också ut ur Europa League till förmån för RoPS.

Bortalaget Derry City

Derry City är fortfarande inne i en ond cirkel och har inte lyckats ta sig ur den. Man har bara lyckats vinna två matcher av sju möjliga med 4 stycken oavgjorda och en förlust match.

Om man tänker på att Derry City hamnade på 7de plats förra säsongen så kan man tycka att en Europe League plats i år borde vara inom räckhåll men nu ser det ut som att den platsen kommer att gå till Shamrock Rovers. Det positiva för Derry City är att på just bortaplan så är man faktiskt bättre än vad man är på hemmaplan.

Så här tänker vi

Vi tror att båda lagen gör mål till oddset 2.0 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com