Shamrock Rovers vs Derry City – Irland

Hemmalaget Shamrock Rovers

Shamrock Rovers vs Derry CityNu har Shamrock Rovers chans att haka på toppen när flera lag däruppe har haltat lite på sistone i sina matcher och när dessutom topplaget Dundalk är inblandat i Champions League kvalspel.

Men tyvärr för Shamrock Rovers så har man själv också spelat rätt dåligt och inte tagit vara på den chans som har öppnat sig för laget. Man har förlorat 4 matcher, spelat oavgjort i tre matcher och bara vunnit i två matcher. Man åkte också ut ur Europa League till förmån för RoPS.

Bortalaget Derry City

Derry City är fortfarande inne i en ond cirkel och har inte lyckats ta sig ur den. Man har bara lyckats vinna två matcher av sju möjliga med 4 stycken oavgjorda och en förlust match.

Om man tänker på att Derry City hamnade på 7de plats förra säsongen så kan man tycka att en Europe League plats i år borde vara inom räckhåll men nu ser det ut som att den platsen kommer att gå till Shamrock Rovers. Det positiva för Derry City är att på just bortaplan så är man faktiskt bättre än vad man är på hemmaplan.

Så här tänker vi

Vi tror att båda lagen gör mål till oddset 2.0 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar