Shamrock Rovers vs Djurgårdens IF – Speltips Europa Conference League

Djurgården ser ut att kunna få en riktigt trevlig säsong då laget är med i kampen om Lennart Johanssons Pokal samtidigt som de har kvalificerat sig till gruppspel i Europa Conference League. Nu väntar bortamötet mot Shamrock Rovers på Irland i en match som Djurgården kliver in i som favoriter. Har de vad som krävs för att vinna matchen?

Datum: 8/9 – 2022
Avspark: 21:00
Arena: Tallaght Stadium i Dublin
Domare: O. I Kristjansson (Island)

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på ECL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Shamrock Rovers är tillbaka i Europa

Den irländska klubben Shamrock Rovers har inte spelat i Europa sedan 2011/12 men nu är det dags igen. De är dock klara underdogs inför mötet med Djurgårdens IF. För en gångs skull har Shamrock Rovers inte inlett säsongen smärtfritt. Förlusten mot Bohemians i helgen är något som de säkerligen vill glömma. Dock kommer de säkert vara mer taggade inför mötet i ECL.

Djurgården mår bra

Djurgårdens IF är en förening som mår bra. De är med i toppstriden i Allsvenskan och spelar gruppspel i Europa Conference League. I helgens match mot IK Sirius vann de med 1-0 när övriga toppkonkurrenter tappade poäng. Därmed är avståndet till BK Häcken endast en poäng. Kan de komma igen nu och ta en tung skalp på bortaplan i Europa?

Blir en spännande match

Det kommer garanterat att bli en spännande match i Irland. Djurgården är favoriter enligt oddsen hos svenska bettingsidor och vi tror att det formstarka laget kommer att gå starkt i gruppspelet. Shamrock Rovers är gruppens slagpåse och vi tror att Djurgården tar med sig alla tre poängen. Därför spelar vi DIF som vinnare till oddset 2,00 hos Comeon.

Vårt speltips: Djurgården vinner borta mot Shamrock Rovers till oddset 2,00 hos ComeOn.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på ECL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com