Shamrock Rovers vs Djurgårdens IF – Speltips Europa Conference League

Djurgården ser ut att kunna få en riktigt trevlig säsong då laget är med i kampen om Lennart Johanssons Pokal samtidigt som de har kvalificerat sig till gruppspel i Europa Conference League. Nu väntar bortamötet mot Shamrock Rovers på Irland i en match som Djurgården kliver in i som favoriter. Har de vad som krävs för att vinna matchen?

Datum: 8/9 – 2022
Avspark: 21:00
Arena: Tallaght Stadium i Dublin
Domare: O. I Kristjansson (Island)

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på ECL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Shamrock Rovers är tillbaka i Europa

Den irländska klubben Shamrock Rovers har inte spelat i Europa sedan 2011/12 men nu är det dags igen. De är dock klara underdogs inför mötet med Djurgårdens IF. För en gångs skull har Shamrock Rovers inte inlett säsongen smärtfritt. Förlusten mot Bohemians i helgen är något som de säkerligen vill glömma. Dock kommer de säkert vara mer taggade inför mötet i ECL.

Djurgården mår bra

Djurgårdens IF är en förening som mår bra. De är med i toppstriden i Allsvenskan och spelar gruppspel i Europa Conference League. I helgens match mot IK Sirius vann de med 1-0 när övriga toppkonkurrenter tappade poäng. Därmed är avståndet till BK Häcken endast en poäng. Kan de komma igen nu och ta en tung skalp på bortaplan i Europa?

Blir en spännande match

Det kommer garanterat att bli en spännande match i Irland. Djurgården är favoriter enligt oddsen hos svenska bettingsidor och vi tror att det formstarka laget kommer att gå starkt i gruppspelet. Shamrock Rovers är gruppens slagpåse och vi tror att Djurgården tar med sig alla tre poängen. Därför spelar vi DIF som vinnare till oddset 2,00 hos Comeon.

Vårt speltips: Djurgården vinner borta mot Shamrock Rovers till oddset 2,00 hos ComeOn.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på ECL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller